fbpx
MEDICALNATIONALSTIRI

IAR AU ÎNCEPUT CAMPANIA DE MITĂ ȘI MANIPULARE PENTRU VACCINARE. De data aceasta este vorba de „doar” 4,438,040 EURO – VIDEO

Nici nu s-a terminat bine sacul oficial de 40 de milioane de euro pentru teroarea Covid urmată de propagandă mincinoasă și criminală pentru vaccinarea cu seruri experimentale cauzatoare și de moarte că Ministerul Sănătății a început o nouă campanie de manipulare. De data aceasta este vorba de „doar” 4.438.040 EURO.

183539.png 637x358 1

Operațiunea de propagandă tâmpă tip Cîțu se derulează ticălos în același timp cu lansarea pe șest a proiectului de Hotărâre a Guvernului privind aprobarea Strategiei naționale de vaccinare în România pentru perioada 2023 – 2030 pentru care Asociația Medici pentru Consimțământ Informat a formulat o ALERTĂ PUBLICĂ și un APEL LA ACȚIUNE.

Citiți cum sună propaganda și trageți apa, desigur:

„Ministerul Sănătății desfășoară o campanie națională de informare și conștientizare asupra importanței vaccinării, sub sloganul “Știu, nu doar sper că o să fiu bine! Mă vaccinez!”.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătății, campania de informare și conștientizare constă în promovarea a câte cinci spoturi audio și video, adaptate principalelor categorii de public: cel general, bebeluși, copii și adolescenți, vârsta a III-a, persoanele aflate în grupe de risc și se va desfășura în următoarele trei luni.

Obiectivul campaniei de vaccinare este creșterea interesului publicului pentru această “măsură esențială” de sănătate publică. Informații privind vaccinarea pot fi accesate pe site-ul www.provaccin.ro, aflat în proprietatea și administrat de Ministerul Sănătății.

“Trebuie să recunoaștem faptul că în perioada pandemiei COVID-19 a scăzut încrederea în vaccinare. Acum, prin această campanie de informare și conștientizare, dar și prin altele care vor urma, Ministerul Sănătății își exercită rolul său esențial, de a încuraja vaccinarea populației, considerând însă că aceasta nu este o acțiune obligatorie, ci puternic recomandată pentru cetățeni, iar decizia individuală trebuie luată în mod informat, pe baza datelor științifice. Acest lucru îl face actuala campanie, care-i îndeamnă pe cetățeni să se informeze asupra beneficiilor vaccinării pentru sănătatea lor și a celor dragi”, a declarat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, citat în comunicat.

Obiectivul general al Ministerului Sănătății, cuprins și în cadrul Strategiei Naționale de Vaccinare 2023-2030, document aflat în curs de aprobare, îl reprezintă “asigurarea accesului echitabil la servicii de vaccinare sigure și eficace, care să contribuie la o stare de sănătate mai bună a populației, astfel încât oricine, oricând și la orice vârstă să beneficieze de vaccinuri în folosul propriei sănătăți și a stării sale de bine”.

Campania de informare și conștientizare este realizată în cadrul proiectului “Dezvoltarea și introducerea de sisteme și standarde în Ministerul Sănătății ce optimizează procesele decizionale privind activitatea de vaccinare în România – ROVAC”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Bugetul total al proiectului ROVAC- SIPOCA 708 este de 21.915.927,05 lei cu TVA.”, informează AGERPRES

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.