“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.

SUSȚINEȚI PROIECTUL “NAȚIONALIȘTI.RO”

elijah o donnell t8T yUgCKSM unsplash 1

Salutări,

Un site nu poate exista fără cititori, iar aprecierea și interesul manifestate din partea dvs. ne încurajează să continuăm acest proiect. Un flux susținut de vizitatori ne aduce satisfacție. Dacă considerați că merită să continuam să scriem, există următoarele moduri prin care puteți ajuta:

  1. Citiți și distribuiți pe rețelele sociale:  Frecvența articolelor nu poate fi comparată cu cea a unui ziar deoarece suntem doar câteva persoane care lucram, dar sperăm să găsiți suficiente lucruri interesante pentru a reveni.
  2. Urmăriți site-ul pe Telegram: pagina România (click aici). Comentariile și reacțiile dvs. sunt binevenite acolo. Orice formă de interacțiune contribuie la crearea unei comunități virtuale.
  3. Donează: Proiectul este susținut de cititori, iar orice gest de susținere financiară este apreciat. Dacă considerați că anumite articole au meritat efortul de documentare / sinteză, iar proiectul merită să continue și să se dezvolte, puteți contribui financiar.

Datele pentru donații sunt afișate mai jos. Acesta NU este un apel la obligații. Proiectul poate rămâne la stadiul actual sau poate evolua, iar orice formă de susținere este binevenită.

Vă mulțumim anticipat, atât pentru timpul acordat cât și pentru interesul manifestat!

Puteți dona prin PayPal

Back to top button