“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
FOCUS 14

COMUNICAT FPR

SUNTEM CEEA CE NE-AȚI FĂCUT!

FPR, 04.02.2024

Naziști, extremiști, antihriști, teroriști, fanatici, descreierați, delincvenți, criminali etc…

Sunt doar unele apelative care ne-au fost atribuite în acest an de când existăm ca grupare. Dar care este profilul celor care folosesc aceste “cuvinte grele” foarte diferite între ele ca semnificație și cu mult peste puterea lor de înțelegere? Ce au ei în comun pe lângă faptul că trăiesc în minciună, incultură și mizerie?

Faptul că detestă ideea de tradiție și neagă orice formă de identitate. Vor să rescrie istoria, să-ți spună că strămoșii tăi erau niște sălbatici care nu merită atenția omului “evoluat” din secolul 21. Ei vor să crezi doar în egalitate socială, într-un “Bine” absolut și universal, să nu pui nicio întrebare incomodă care să le dea peste cap “sistemul de valori”. Apoi îți vor spune că trăim în “cel mai bun sistem posibil” și că “ești liber să faci și să spui ce vrei”, asta până când își dau seama că ce faci și ce spui este diferit, autentic, adevărat.

În “cel mai bun sistem posibil”, conducătorii sunt trădători, cetățenii sunt cumpărați, degenerații sunt respectați, violatorii sunt achitați, statul este corupt, poliția este clan interlop, meciurile sunt trucate, emisiunile sunt regizate, presa este vândută. În aceste condiții, de ce ne-ar păsa de ceea ce au de spus oamenii sistemului, adică cei care nu ne plac, nu ne înțeleg, nu ne cunosc?

Dar astăzi nu e despre ei. Astăzi e despre noi. E povestea celor care visează, dar rămân în același timp ancorați în realitate. E povestea celor care sunt nevoiți să își calculeze compromisurile în societate pentru a supraviețui. E povestea celor care au ales calea mai grea, aceea a tradiției ancestrale. E povestea celor conștienți că trecutul nostru este viitorul nostru, că nu putem evolua decât dacă ne păstrăm rădăcinile.

E povestea urmașilor celor care au fost numiți cândva “păgâni”…

De un an aproape de pericol, dintotdeauna departe de turmă!

🏴‍☠️ La mulți ani, Frontule!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.