“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INCORECT POLITICNOUTATI

Curaj sau Nebunie? Naționalistul Marian Motocu invitat la podcastul În Gura Lupului

motocu podcast

Alin Lupu dovedește că are curaj nebunesc prin faptul că l-a invitat pe naționalistul Marian Motocu la podcastul său, În Gura Lupului.

Vorbind despre iluzia democrației, mizeria partidelor, nevoia de acțiune a fiecăruia dintre noi, controlul cahalului exercitat în România, Marian Motocu a făcut câteva afirmații extrem de bazate, printre care: “Călăii neamului sunt cei de la institutul Elie Wiesel“.

Am adăuga noi, institutul terorist Elie Wiesel, întrucât asociația pe care Marian voia să o înregistreze a fost respinsă de judecătoria Craiova, cei de la judecătorie invocând tocmai raportul institutului terorist Elie Wiesel. Deci iată cum activitatea institutului depășește acum sfera terorismului cultural (redenumirea străzilor, a școlilor, înlăturarea plăcilor comemorative, anularea evenimentelor culturale) și a terorismului fizic (tentativa de întemnițare a colonelului Vasile Zărnescu) și ajunge inclusiv în sfera teorismului juridic (încălcarea dreptului constituțional de asociere).

Pentru că partidul principal suveranist care ne vrea voturile tace și tolerează în continuare terorismul institutului Elie Wiesel, cu foarte puține excepții (Lavric), singura soluție valabilă rămâne activismul individual sau în grup, lobby-ul civic și conștientizarea opiniei publice cu privire la activitatea antiromânească a acestui institut, activitate ce vulnerabilizează siguranța națională și deschide breșe de securitate în relațiile internaționale.

Sterie CIUMETTI

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.