REGULAMENT COMENTARII

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti posta comentariile dumneavoastra pe site-ul www.nationalisti.ro
Accesul si utilizarea site-ului www.nationalisti.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Postarea opiniilor/comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
  1. In unele sectiuni este necesara o validare de catre utilizator a comentariului postat. Introduceti o adresa de mail valida pentru confirmarea inregistrarii. Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi dezvaluita nici unei terte persoane si nici nu va fi publicata pe site.
  2. In campul “Nume” se introduce numele dumneavoastra sau pseudonimul.
  3. Este interzis spam-ul (postari multiple ale aceluiasi comentariu).
  4. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse in cazul in care sunt sesizate.
  5. Sunt permise numai comentariile in limba romana. Comentariile ce contin prescurtari abuzive, precum si scrierea cu tz,sh, k, y este interzisa, cu exceptia cazurilor in care pot aparea confuzii.
  6. Comentariile in contradictoriu cu cele postate de alti utilizatori se fac in limita bunului simt, fara jigniri.
Comentariile exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale Redactiei (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre aceasta), motiv pentru care nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane.
Redactia nationalisti.ro nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete a comentariilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informatii prezentate. Comentariile exprima punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale Redactiei nationalisti.ro.
Redactia nationalisti.ro isi rezerva dreptul de a sterge orice comentariu si de a interzice postarea comentariilor oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii, fara a da explicatii ulterioare.

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X