“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INCORECT POLITIC

Războiul Împotriva Copiilor se Extinde în România! (Diversitatea, incluziunea și echitatea impuse în școlile românești)

copii abuzati

Notă: Probabil vor veni și „urmările”. Prea târziu, dar cred că vor veni: se vor umple iar închisorile de oameni de mare valoare, abuzați de un proletariat mânios reînviat din neființă.

Mircea Platon, semnal de alarmă: de ce anume recenta lege a educației „românia educată” prevede că diversitatea, echitatea și incluziunea sunt valori de bază ale sistemului de educație din România?

Pornind de la un film documentar lansat recent cu mare succes în S.U.A. de regizorul Robby Starbuck care prezintă un adevărat “Război împotriva copiilor”, profesorul Mircea Platon face o analiză, asupra modului în care copiii de grădiniță sau școlarii minori sunt îndoctrinați “cu moduri de viață schimonosite, o normalizare a ceea ce tinde să abolească normalul”

Profesorul Mircea Platon spune că așa cum arată Robby Starbuck în foarte bine structuratul său documentar, „vizibilitatea” pe care o caută cu orice prilej reprezentanții antiumanei ideologii woke are de-a face cu simplul „efect al expunerii”, care este „fenomenul psihologic care constă în faptul că oamenii tind să accepte anumite lucruri doar pentru că sunt familiari cu ele”. Psihologia socială numește acest lucru „principiul familiarității”.

„Cu alte cuvinte, dacă activiștii DEI ne asigură că tot ce fac este pentru că „vizibilitatea este eroism”, noi trebuie să înțelegem că vizibilitatea de genul celei promovate de ei la copiii de grădiniță sau la școlarii minori este de fapt îndoctrinare, familiarizarea copiilor cu moduri de viață schimonosite, o normalizare a ceea ce tinde să abolească normalul.

Lucrul a fost vizibil și cu ocazia protestelor ieșenilor cu privire la instalarea statuii „Hidra” lângă Palatul Copiilor din Iaşi. O galerie întreagă de activiști progresiști, unii aflați în posturi de stat bine plătite, a cerut în mod public „expunerea” mai frecventă a conservatorului public ieșean la artă modernă.

Cu alte cuvinte: reeducarea prin insistență și expunere repetată, familiarizarea cu răul, urâtul și minciuna”, explică profesorul Mircea Platon.

„PĂRINȚII DIN ROMÂNIA ÎNCĂ SE SIMT ÎN SIGURANȚĂ PENTRU CĂ MIZEAZĂ PE NORMALITATEA MOȘTENITĂ SAU PE TRADIȚIONALISMUL COTIDIAN AL ROMÂNILOR. DAR TREBUIE SĂ NE ÎNTREBĂM ȘI SĂ NE RĂSPUNDEM SINCER LA NIȘTE ÎNTREBĂRI:

1. De ce anume recenta lege a educației „România educată” prevede că Diversitatea, Echitatea și Incluziunea sunt valori de bază ale sistemului de educație din România? Vor rămâne ele fără urmări concrete?

2. De ce s-a introdus obligativitatea grădiniței, adică obligativitatea de a instituționaliza copiii de la vârsta de 3 ani? Ce vor citi sau vedea pe „prietenul nostru calculatorul” copiii de 3 ani?

3. Câtă încredere se poate avea în orele de educație sexuală sau socială sau de alte pseudomaterii care au o doză masivă de DEI înșurubată în ele? Oare se va introduce curând și un curs de istorie LGBTQ+, mai întâi ca opțional și apoi ca materia obligatorie? Cine se va opune unui astfel de curs?

4. Câtă încredere au părinții în parteneriatul public-privat datorită căruia ONGurile au acces în școli pentru a îndoctrina copiii?

5. Câtă încredere se poate avea în sistemul de justiție din România în cazul în care părinții ar vrea să-și retragă copiii de la orele de îndoctrinare? Oare sistemul de justiție va apăra uniform și consecvent dreptul părinților de a-și educa copiii conform propriilor valori? Deciziile CEDO și ale justiției din România ne arată clar că nu, că părinții (asemeni familiei din Bihor) riscă amenda și chiar închisoarea în cazul în care ar încerca să-și extragă copiii din sistemul de îndoctrinare susținut de un întreg eșafodaj de legi și de instituții care îngrădesc libertatea de conștiință.

Un război global împotriva copiilor e în plină desfășurare. De partea cui se vor situa părinții din România? Familiarizarea copiilor cu moduri de viață schimonosite, o normalizare a ceea ce tinde să abolească normalul”, este de părere Mircea Platon.

Nota lui Vlad Voicu: “Diversitatea, echitatea și incluziunea” (DEI) trebuie să se citească “diversitatea, incluzinea și echitatea” (DIE) pentru că se dorește ca tu să mori, omule alb, să nu mai ai copii și cei pe care-i ai să fie pervertiți și sodomizați.

WhatsAppFacebookTwitterVKPartajare

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.