Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ECONOMICPOLITICA

Ciolacu e impotent! Prețurile carburanților continuă să crească alarmant

ciolacu 1000x560 1

Premierul Marcel Ciolacu e impotent în fața valului de scumpiri care aruncă România în sărăcie. Se înregistrează noi scumpiri la carburanți, motiv pentru care plătim mai mult la fiecare plin.

În momentul de față, atât benzina și motorina costă mai mult de 7,5 lei/litru. Această creștere se datorează majorării accizei la carburanți, care s-a aplicat de la începutul acestei luni. Din cauza acestei taxe, benzina s-a scumpit cu 0,43 lei/litru, iar motorina, cu 0,40 lei/litru.

Iar scumpirile să văd cel mai bine atunci când șoferii aleg să facă plinul. Și asta deoarece aceștia plătesc cu aproximativ 20 de lei în plus de fiecare dată.

Specialiștii în domeniu spun însă că ar trebui să ne mai așteptăm, în perioada următoare, la mici creșteri de prețuri, majorări care se vor observa, din luna septembrie, în prețul produselor și serviciilor.

Iar primele care se scumpesc sunt alimentele, pentru că transportul hranei se face majoritar pe cale rutieră în România.

Creșterea prețurilor produselor alimentare și nealimentare duce la presiune asupra inflației care menține sus dobânzile. Iar dobânzile ridicate mențin ratele românilor la un nivel greu de suportat.

Autor: A. Cimpoi

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.