“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATI

Poliţia Română s-a ales cu un nou record la vârsta pensionării. Un tânăr polițist de doar 25 de ani s-a pensionat după doar cinci ani de activitate! Și asta după ce, în vara anului trecut, a fost prins drogat la volan / Va încasa 3.000 de lei pe lună

eftimie politist 700x300 1

Tânărul agent de poliţie s-a pensionat la această vârstă pe motive de ordin psihologic. Mai exact, bărbatul de 25 de ani a invocat presiunea şi stresul din sistem, astfel că a fost declarat apt medical limitat la doar patru ore pe zi, lucru care-i aduce o pensie în jur de 3.000 de lei pe lună.

Poliţist pensionat la 25 de ani
Tânărul a fost poliţist doar 5 ani la postul de poliţie din Apa, judeţul Satu Mare. În iulie anul trecut a fost oprit în trafic, în timp ce se îndrepta cu maşina spre serviciu şi a ieşit pozitiv la testarea drugtest.

Au urmat anchete peste anchete şi cercetări disciplinare, iar acum, la aproape un an de la comiterea faptei, acesta s-a pensionat.

Inspectoratul judeţean de poliţie Satu Mare nu a venit până la această oră cu informaţii care să clarifice situaţia, dar reprezentanţii poliţiei au transmis că vor reveni cu un punct de vedere.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

  1. altii ”scapa” cu dosar penal si cu pedeapsa cu sau fara executare…..garcea e pedepsit cu o pensie de 3000 ron la o varsta frageda….cand ar fi trebuit sa i se anuleze pensia de politist si sa munceasca acele 4 ore la stat sau privat pana la 65 de ani!

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.