JUSTITIENATIONALSTIRI

Ziua și POLIȚISTUL DROGAT / Încă un TABLAGIU prins sub influența stupefiantelor

Un angajat al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a fost depistat pozitiv în urma unui control efecutat de colegii lui de la Serviciul Rutier, pe linia depistării șoferilor care conduc sub influența substanțelor psihoactive. Polițistul a fost oprit la control pe Drumul Național 15D, luni după-amiază. Conducea o motocicletă, înmatriculată provizoriu în municipiul București.

1 3 253433 1695188682 00197 fav

Un tânăr de 23 de ani, din județul Argeș, care lucrează ca polițist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, a fost descoperit în timp ce conducea o motocicletă pe drumul naţional DN 15D, aflându-se sub influenţa drogurilor.

În cadrul unei acțiuni de depistare a conducătorilor auto care șofează în timp ce se află sub influența substanțelor psihoactive, desfășurate luni, 18 septembrie, în comuna Ştefan cel Mare, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui l-au verificat pe tânărul ce le era coleg. Acesta conducea o motocicletă înmatriculată provizoriu în municipiul Bucureşti

“În urma testării cu aparatul drugtest, a fost înregistrat rezultat pozitiv la două substanţe psihoactive. Ulterior, conducătorul de motocicletă a fost condus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea prezenţei în organism a substanţelor psihoactive. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmând a fi efectuate cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui”, precizează comunicatul de presă transmis de IPJ Vaslui.

Reprezentanții IPJ Vaslui spun că poliţistul este cercetat disciplinar, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie luate măsurile necesare, scrie Agerpres.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.