JUSTITIENATIONALSTIRI

Copiii liderilor clanului interlop Poliția: traficanți de droguri! De mici sunt învațați cum să fure și ce infracțiuni să comită

#ACAB #MAI #POLITIE

62fd0a2ebd27d droguri

Patru tineri din județul Cluj, despre care presa locală scrie că sunt copii de medici și polițiști, sunt implicați într-un dosar de trafic de droguri noi (cristale). Cei patru au fost deferiți justiției, într-un dosar care are ca obiect combaterea produselor etnobotanice.

Dosarul se află în faza de cameră preliminară din ianuarie 2023. Tribunalul Cluj a dispus pe 24 aprilie 2023 începerea judecății pe fond. La Curtea de Apel Cluj se judecă contestațiile formulate de tineri care nu sunt de acord cu probele existente în dosar și cer eliminarea unor documente. Presa locală scrie despre cei patru tineri că „fac parte din înalta societate a municipiului Câmpia Turzii, fiind fii de polițiști sau medici”.

Județul Cluj a devenit în ultimii ani un pol al traficului de droguri noi, cunoscute în rândul consumatorilor drept ”cristale”, în realitate produse chimice care au efecte devastatoare. Chiar și o singură doză poate fi fatală, susțin medicii în condițiile în care nimeni nu controlează concentrațiile substanțelor folosite în producerea acestor droguri.

Cristalele se produc în special în laboratoare obscure, urmărind rețete care sunt inclusiv la liber pe internet (darknet).

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.