“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

VIDEO – Un medic specialist german afirmă că proteina Spike înlocuiește sperma la bărbații vaccinați

un medic specialist german sus ine c proteina spike nlocuie te sperma la b rba ii vaccina i video 1

Spermatozoizii la bărbații care au primit vaccinul cu ARNm sunt înlocuiți de proteine spike, conform unui medic legist german de top.

În timpul unei prelegeri recente, Prof. Dr. Arne Burkhardt, patolog, a prezentat detalii despre cum, în urma examinării mostrelor de țesut prelevate de la bărbați tineri și bătrâni care au decedat după vaccinarea anti-COVID, a observat că proteinele spike au înlocuit organele producătoare de spermă și chiar sperma în sine.

“În acest diapozitiv, puteți observa testiculele”, a explicat Burkhardt, indicând spre o proiecție, “și în cazul acestui bărbat de 28 de ani, care avea un fiu sănătos și care a decedat la 140 de zile după vaccinare, proteina spike este puternic exprimată în organul spermatogen din testicule, iar spermatozoizii sunt aproape inexistenți, în timp ce proteina spike este intens exprimată în țesutul spermatoconic.”

Dr. Burkhardt a relatat aceeași constatare și în cazul unui pacient mai în vârstă, afirmând: “De asemenea, în cazul acestui bărbat mai în vârstă, se observă o expresie puternică în spermatogonii, fără a se regăsi niciun spermatozoid, dar cu o exprimare intensă a proteinei spike.”

Medicul legist a continuat să avertizeze femeile cu privire la posibilele consecințe ale conceperii de copii cu bărbați vaccinați: “Dacă aș fi o femeie de vârstă fertilă, nu aș planifica o sarcină cu un bărbat care a fost vaccinat.” Această cercetare se aliniază cu alte date care indică faptul că ovarele feminine sunt, de asemenea, afectate de proteina spike prezentă în vaccinurile cu ARNm, sugerând că aceste injecții pot provoca modificări semnificative în sistemul de reproducere uman.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.