“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Vaccinarea Covid-19 / Studiile confirmă suprimarea sistemului imunitar

d6740 vaccin covid coronavirus 1

Concluziile unui studiu amplu, realizat de cercetători din SUA, Egipt, Canada, Mexic, Arabia Saudită și India, confirmă ipoteza vehiculată în lumea medicală potrivit căreia vaccinul Covid -19 poate duce la suprimarea sistemului imunitar. Totodată, oamenii de știință consideră că vaccinurile vii sunt mult mai puțin dăunătoare față de cele inactivate, acestea din urmă producând efecte nespecifice negative.

Un studiu amplu publicat de sciencedirect.com și realizat de cercetători din mai multe țări a ajuns la concluzii șocante: vaccinul Covid-19 poate duce la suprimarea sistemului imunitar, dovadă fiind și creșterea mortalității excesive în statele vaccinate.

”Nivelurile ridicate de anticorpi IgG4, generate ca răspuns la inocularea repetată cu vaccinuri ARNm Covid-19, ar putea fi asociate cu o rată mai mare a mortalității din boli și infecții neînrudite prin suprimarea sistemului imunitar. Deoarece majoritatea țărilor vaccinate împotriva Covid-19 raportează procente mari de exces de mortalitate care nu sunt direct atribuite deceselor cauzate de o astfel de boală, efectele nespecifice (NSE) ale vaccinurilor ARNm asupra mortalității generale ar trebui studiate în profunzime”, susțin autorii studiului.

Aceștia arată că, în pofida ipotezei că efectele vaccinurilor sunt specifice bolii, dovezi convingătoare au demonstrat că vaccinurile pot exercita efecte nespecifice pozitive sau dăunătoare. Analiza informațiilor din rapoartele de cercetare din ultimii 40 de ani, pentru studii epidemiologice și imunologice privind efectele nespecifice (NSE) ale celor mai comune vaccinuri, a arătat că vaccinurile vii induc NSE pozitive, în timp ce vaccinurile nevii induc mai multe NSE negative, inclusiv o mortalitate crescută a femeilor, asociată cu o susceptibilitate sporită la alte boli infecțioase, consideră cercetătorii. Efectele nespecifice negative sunt determinate de secvența de vaccinare, de concentrația de antigen din vaccinuri, de tipul de vaccin utilizat (viu vs. non-viu), precum și de vaccinarea repetată. Autorii studiului propun ca, pentru diminuarea efectelor nespecifice dăunătoare, să se schimbe secvența actuală de vaccinare.

Produse vii vs inactivate

Cercetătorii spun că a apărut deja un model interesant în care efectele vaccinurilor vii atenuate și ale vaccinurilor nevii diferă. Astfel, vaccinurile vii atenuate au, în general, beneficii nespecifice pozitive, care sunt vizibile deja la cele mai recente imunizări. Spre deosebire de vaccinurile vii, vaccinurile nevii, deși protejează împotriva bolii pentru care au fost concepute, în unele circumstanțe pot crește și riscul altor boli, în special la femei.

De exemplu, fetele care au primit vaccinul non-viu împotriva difteriei-tetanos-pertussis (DTP) au murit cu o rată de 1,5-2 ori mai mare decât fetele care nu au primit vaccinul. ”Conform modelului actual de vaccinare, ordinea și combinația vaccinurilor nu contează cu adevărat; de exemplu, este puțin important dacă DTP este administrat înainte de MV (împotriva rujeolei), MV este administrat înainte de DTP sau DTP și MV sunt administrate simultan în ceea ce privește imunitatea la pertussis sau la rujeolă. Cu toate acestea, studiile asupra vaccinurilor DTP, poliomielitei inactivate și hepatitei B indică faptul că vaccinurile nevii injectate după vaccinurile vii atenuate afectează efectele pozitive nespecifice”, se mai precizează în studiu.

Concentrație mare de antigen

O observație intrigantă a cercetătorilor a fost că, în cazul concentrației ridicate de antigen (cu mai mult de 104,7 unități formatoare de plăci) din vaccinul cu titru ridicat împotriva rujeolei (HTMV), care este, de asemenea, un vaccin viu, a indus efecte nespecifice dăunătoare. În plus, vaccinul standard împotriva rujeolei (MV), care a avut 103 până la 104 unități formatoare de plăci, a indus NSE benefice pentru femei, în timp ce HTMV a fost asociat cu o mortalitate mai mare a femeilor.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.