“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

”Narațiunea” demenței ”sigur și eficient” la DSP și Ministerul Sănătății: Vor să consume URGENT stocurile de Moderna pe cobaii români – DOCUMENT. În SUA, inspectorii FDA au descoperit într-o fabrică mii de substanțe expirate folosite în dozele Moderna

07 modog 1

Ministerul Sănătății continuă să recomande vaccinul ARNm „anticovid”, în ciuda dezvăluirilor și studiilor care arată nocivitatea sau inutilitatea serului ARNm, afirmând și astăzi că este un vaccin ”eficient”.

O nouă adresă parvenită redacției, emisă de DSP Timiș, continuă „narațiunea” eficienței vaccinului ARNm solicitând medicilor de familie să emită URGENT necesarul de doze către DSP (clic pe foto sus).
În plin scandal al Afacerilor Vaccinurilor, cu documente prin care DNA a demonstrat numărul exagerat de doze comandate de oficialii români suspecți de corupție și alte fapte penale, cererile URGENTE ale Ministerului Sănătății și DSP-urilor locale par să sugereze că autoritățile vor să consume stocurile de Moderna pe cobaii români, înainte de finalizarea anchetei DNA.

La această URGENȚĂ se mai adauga și totala lipsă de informare a celor injectați asupra riscurilor la care se supun. Până și una dintre cele mai vacciniste țări din lume, Marea Britanie, a fost nevoită să recunoscă prin presa oficială că 25-30% dintre persoanele care au primit “vaccinurile” Covid Pfizer sau Moderna au experimentat reacții adverse ”sigure și eficiente”

În același timp, în SUA, inspectorii Administrației americane pentru Alimente și Medicamente (FDA) au descoperit probleme la o fabrică Moderna folosită pentru fabricarea unei substanțe care face parte din vaccinul COVID-19 al companiei, potrivit unui document obținut și publicat de Epoch Times.

Moderna nu a reușit să îndeplinească mai multe cerințe, inclusiv reguli menite să minimizeze potențialul de contaminare, potrivit documentului.

Inspectorii FDA au efectuat inspecții la fabrica din Norwood, Massachusetts, în perioada 11-21 septembrie, vizitând-o de nouă ori în total.

Aceștia au constatat că echipamentele folosite pentru fabricarea substanței nu au fost curățate corespunzător înainte de utilizare, că un simulacru de curățare făcut pentru fabricație nu a simulat în mod adecvat procesul real, că nu au fost respectate procedurile de alarmă scrise și că nici echipamentele și nici fabrica nu au fost proiectate astfel încât să reducă probabilitatea de contaminare. Inspectorii au aflat, de asemenea, că Moderna a folosit materiale după data de expirare.

“Există mai mult de două mii de articole expirate depozitate în … depozitul dumneavoastră … și în depozitul frigorific la momentul inspecției”, a scris Unnee Ranjan, investigatorul principal al FDA, într-un rezumat al inspecțiilor.

The Epoch Times a obținut documentul de 6 pagini, un formular 483 al FDA, printr-o cerere în baza Freedom of Information Act, după ce biroul de presă al FDA a refuzat să îl elibereze.

În 2021, Japonia a suspendat utilizarea a 1,63 milioane de doze de vaccin COVID de la Moderna, după ce au fost descoperite contaminări în unele fiole produse de Rovi, un producător sub contract cu sediul în Spania. La noi s-au comandat mai multe și mai multe, până la 120 de milioane de doze, cu care ar fi putut fi vaccinată toată populația SUA de câteva ori, având în vedere că fiecare fiolă conține mai multe doze de „vaccin”.

Un alt document publicat recent, obținut de organizația non-profit Informed Consent Action Network (ICAN) la ordinul unui judecător federal, arată că FDA a detectat în Andover, Massachusetts, probleme la fabricarea unei substanțe folosite în vaccinul Pfizer-BioNTech. Pfizer a declarat în răspuns că a luat măsuri pentru a corecta problemele, mai scrie publicația citată, care a folosit și surse Reuters.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.