“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

MIZERABILUL: Marcel Ciolacu este singurul politician din lume care a cerut Israelului să răspundă la atacul Iranului

thumbnail main mic ciolacu israel 1

Ciolacu a condamnat „cu fermitate” atacul cu rachete lansat de Iran asupra Israelului și și-a exprimat solidartiatea cu poporul israelian.

„Suntem pe deplin solidari cu poporul israelian în faţa atacului Iranului. Condamnăm cu fermitate acest atac şi susţinem dreptul Israelului de a asigura securitatea cetăţenilor sǎi”, a transmis, duminică dimineața, Marcel Ciolacu, într-un mesaj postat pe rețeaua X.

Declarație oficială a Iranului la ONU:

“Am lovit regimul sionist în conformitate cu articolul 51 din Carta Națiunilor Unite (atac în autoapărare) după atacul de la Damasc.”

Jurnalistul Ion Cristoiu consideră că Marcel Ciolacu a dovedit încă o dată că e un amator în politica externă, deoarece nu a îndemnat la ne-escaladarea conflictului, cum au făcut toți ceilalți lideri mondiali. Dimpotrivă, Ciolacu a îndemnat Israelul să răspundă la acel atac, care era drept răspuns la atentatul săvârșit de Israel asupra ambasadei iraniene din Siria, în urma căruia au murit 11 oameni. Ion Cristoiu mai precizează că PSD este de ceva timp slugarnic politicii israeliene condusă de Netanyahu.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.