“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Cum îi vinde Marcel Ciolacu pe românii din Transilvania

Marcel Ciolacu romani UDMR

Marcel Ciolacu și-a dat arama pe față. Aflat la Târgu Mureș, el a anunțat că va lăsa de facto pe mâna UDMR două județe unde românii constituie majoritatea absolută și anume județele Mureș și Satu Mare, unde vor fi președinți de consilii județene udemeriști.

De asemenea, Marcel Ciolacu va da pe mâna udemeriștilor și pe românii din zeci de orașe unde ei constituie majoritatea absolută, cum ar fi Târgu Mureș, Reghin, Satu Mare sau Carei, unde vor fi aleși primari udemeriști prin complicitatea aceluiași Ciolacu.

Concret, Ciolacu a spus că nu vor fi candidați unici ai PSD în alianță cu alte partide românești, care să-i contracandideze pe președinții de consilii județene și pe primarii udemeriști.

Din 199 primari ai UDMR doar 171 au câștigat alegerile prin majoritate absolută, deci doar în localitățile respective alegătorii UDMR constituie peste 50%. În restul de 28 de localități unde sunt primari udemeriști, alegătorii UDMR reprezintă doar o minoritate.

Această situație nedemocratică este cauzată de decizia partidelor oligarhice de baroni locali și anume PSD, PNL și UDMR de a organiza alegeri locale dintr-un singur tur.

Marcel Ciolacu a dat satisfacție pretențiilor UDMR
Pentru că restul partidelor prezintă fiecare candidatul propriu în loc să fie un candidat unic, udemeriștii câștigă și acolo unde sunt minoritari, de exemplu au președintele Consiliului Județean Satu Mare, deși udemeristii reprezintă doar 34,5% din populație. Udemeriștii au pus mâna și pe Primăria Municipiului Reghin, unde ei reprezintă doar 18,85% din populație.

Într-un discurs ireal ținut la Târgu Mureș, Ciolacu a dat satisfacție pretențiilor UDMR, împotrivindu-se candidaturilor unice la primării și consilii județene depuse de partide românești coalizate cu scopul câștigării alegerilor locale și a învingerii baronilor UDMR.

Pentru a-și justifica poziția antinațională, Marcel Ciolacu a pretins cu nerușinare că cei care vor să se unească și să depună candidaturi unice acolo unde domină UDMR sunt politicieni care vor să-i învrăjbescă pe români cu “românii de altă etnie”, după cum ii numește el eufemistic pe udemeriști.

PSD și PNL au discutat depunerea de candidaturi unice în orașele unde sunt primari USR sau la București. Dar de ce pare că nu vor depune asemenea candidaturi și în orașele unde sunt primari UDMR sau pentru funcțiile de președinte de consiliu județean la județele Mureș și Satu Mare?

Marcel Ciolacu îi trădează pe români pentru un pumn de voturi
PSD și PNL au pretins că tot jocul politic nedemocratic la care s-au pretat în ultima vreme ar fi îndreptat împotriva “extremiștilor”, cum numesc ei în cel mai pur stil totalitar opozitia politică.

Partidul extremist este UDMR, care neagă articole fundamentale din Constituția României, cum ar fi caracterul de stat național, unitar și indivizibil al statului român și statutul de limbă oficială al limbii române.

Ca atare, pentru a contracara pericolul extremist în județele din Transilvania, Alianța pentru Unirea Românilor – AUR, invită PSD și PNL la negocieri pentru depunerea de candidaturi unice la președinția consiliilor județene și a primăriilor deținute de UDMR, acolo unde alegătorii acestui partid nu dețin majoritatea absolută.

În caz contrar, AUR le cere românilor din Transilvania să constate că PSD și PNL în frunte cu Marcel Ciolacu i-au trădat și îi dau pe mâna udemeriștilor, care și-au trădat promisiunile electorale și, în loc să lucreze pentru comunitățile pe care le conduc, se implică în afaceri de corupție și programul lor de guvernare locală are un singur punct și anume ștergerea cu orice preț a identității românești din localitățile respective.

Marcel Ciolacu îi trădează pe români pentru un pumn de voturi. El speră să primească voturile UDMR la alegerile prezidențiale. Acesta este de fapt scopul pentru care îi vinde pe români.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.