“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIE

De ce nu se investighează explozia de decese din UE din cauza vaccinării?

Ancheta tăcerii în valul de decese din UE legate de vaccinurile Covid

vaccmo 696x392 1

Parchetul European investighează în prezent o serie de decese inexplicabile, în legătură cu vaccinurile Covid administrate în statele membre ale Uniunii Europene. Aceste investigații ar putea deschide drumul către milioane de procese de despăgubire, acoperind atât persoanele afectate direct de serurile experimentale, cât și familiile celor decedați. Cu toate acestea, oficialii din statele UE refuză categoric să demareze o anchetă care să exploreze posibila legătură între vaccinuri și creșterea neobișnuită a numărului de decese.

Raportul special al Curții de Conturi Europene privind achiziționarea de vaccinuri Covid de către Comisia Europeană a scos în evidență contractele încheiate cu producătorii, în care aceștia sunt absenți de orice răspundere pentru efectele adverse ale vaccinurilor pe termen scurt, mediu sau lung. Această lipsă de responsabilitate nu face decât să accentueze lipsa de claritate în privința impactului real al vaccinurilor.

Datele statistice publicate de Eurostat, cuprinzând perioada 1 ianuarie 2020 – 31 octombrie 2023, ilustrează un tablou înfricoșător al efectelor politicii sanitare și al vaccinării în timpul pandemiei. Aceste statistici contrazic în mod evident discursurile oficiale care susțin eficacitatea vaccinării în Uniunea Europeană.

Mortalitatea excesivă înregistrată în Germania, Irlanda, Cipru și Finlanda a crescut dramatic după începerea campaniilor de vaccinare, contrar așteptărilor legate de eficiența și siguranța vaccinurilor Covid. De la creșteri moderate la cifre exorbitante, mortalitatea excesivă în aceste țări este departe de a fi explicată prin alte factori, generând semne de întrebare referitoare la impactul real al vaccinurilor.

Această politică de negare a oricărei legături între vaccinuri și creșterea alarmantă a deceselor creează o situație delicată. Contractele semnate între UE și producătorii de vaccinuri prevăd că statul fiecărui cetățean este responsabil pentru despăgubirile acordate în cazul efectelor adverse ale vaccinului. Cu riscul unui număr considerabil de procese, care ar aduce cu sine costuri însemnate, statele UE ar putea fi puse într-o situație financiară dificilă.

În acest context, tăcerea autorităților și refuzul de a recunoaște și investiga legătura dintre vaccinurile Covid și numărul crescând de decese inexplicabile subliniază o politică de autonegligentă și poate duce la consecințe economice serioase pentru Uniunea Europeană.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.