“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Mizerabilii de la Antena 3 – reportaj în care sugerează că morțile subite la tineri sunt cauzate de mersul la sală și nu din cauza vaccinării

Antena 3 CNN sugerează că morțile subite la tineri sunt cauzate de mersul la sală și de ereditate.

antena 3 cnn morti subite

Reportajul a fost difuzat pe 30 decembrie 2023 și a inclus și un scurt interviu cu medicul cardiolog Ștefan Busnatu. Potrivit Antena 3 CNN, o serie de teste și investigații preventive, pot face diferența între viață și moarte.

„Sălile de fitness sunt pline de tineri încă de la primele ore ale dimineții. Puțini sunt cei care, înainte de a se supune efortului fizic, au grijă să meargă la medic pentru investigații preventive“, transmite postul TV. Cu alte cuvinte, dacă vrei să faci sport, trebuie să mergi la medic.

„Le fac doar dacă e nevoie, dar alfel nu, pentru că am încredere în corpul meu“, spune un tânăr.

„Analizele generale le fac o dată pe an, inclusiv EKG. Sportul pe care îl practic e destul de controlat, inclusiv cu dieta pe care o țin constant. E un stil de viață pentru mine“, precizează o altă tânără.

„Nu mi-am făcut niciun set de analize când m-am apucat de sport. Nici nu aveam foarte multe informații. Când ești foarte tânăr nu te gândești că ai putea să ai probleme de sănătate“, spune o alta.

Problemele ereditare, o altă „cauză“ a morților subite

Ulterior, postul de televiziune subliniază că, mai nou, afecțiunile cardiace apar și înainte de 40 de ani. Aceste cazuri stârnesc îngrijorarea medicilor, dar, „vestea bună e că pot fi evitate“.

Medicul Ștefan Busnatu precizează că „se ajunge până la testare genetică, dacă sunt suspriciuni pentru anumite patologii“.

„Trebuie văzut dacă există un risc pentru atleți și pentru a preveni moartea subită cardiacă“, spune el.

Antena 3 CNN citează „doctorii“, care spun că „problemele cardiace la tineri sunt ereditare“.

„În principiu se manifestă în prima parte a vieții, când sportivii sunt la maximă performanță, până spre 45 de ani“, mai spune medicul.

De curând, cercetătorii germani au ieșit la rampă și au vorbit despre morțile în exces din ultimii doi ani și despre legătura acestora cu proteina spike indusă de vaccinul ARNm.

Jurnaliștii nu au voie să întrebe dacă este vreo legătură între vaccinurile anti-Covid și aceste fenomene, așa cum mărturiseau ziariștii Dan Udrea de la București și Carlo Garganese de la Londra.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.