“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALMEDICALSTIRI

Schelet feminin moare de skeletonoză după 4 ani pe dieta scheletică

Toate formele de veganism sunt o boală psihică.

skeleton eating 1

Sincer, gasește un vegan care este sanatos din punct de vedere mintal. Uită de sănătatea fizică pentru o clipa …. găsește pe cineva care nu este degenerat psihic.
Nu vei da de nimeni! Deja am căutat eu.

De pe Romania TV:

Influenceriță vegană, moartă la 40 de ani din cauza unei diete pe bază de fructe. „A murit de foame”

Zhanna Samsonova, influencer vegan din Rusia, ar fi murit de foame la 40 de ani, după ce a ținut o dietă deficitară în calciu și vitamina D.

Timp de patru ani, Zhanna Samsonova a mâncat doar fructe, germeni din semințe de floarea-soarelui, smoothie-uri și sucuri de fructe. A devenit cunoscută în mediul online și mulți o urmăreau tocmai pentru că o considerau ca fiind cea mai bună influenceriță vegană.

Tânăra a ținut o dietă săracă în nutrienți și deficitară în calciu și vitamina D, care i-a adus sfârșitul.

Zhanna Samsonova era o rusoaică de 40 de ani, din Kazan, și mare susținătoare a bucătăriei raw-vegan. A murit în Malaezia, unde urma un regim bazat pe fructe exotice. Moartea ei a fost anunțată pe 21 iulie de către prietenii și familia ei.

”A murit de foame”, a spus unul dintre prietenii ei, în timp ce mama ei vorbește de ”o infecție asemănătoare holerei”.

Influencerița promova mereu pe rețelele sociale acest tip de alimentație. Avea milioane de urmăritori pe Tik Tok, Facebook și Instagram, unde folosea pseudonimul Zhanna D’Art.

”În urmă cu câteva luni, în Sri Lanka, ea părea deja epuizată”, a mărturisit un prieten pentru Newsflash.

”S-a întors acasă pentru tratament medical, dar apoi a fugit din nou. Când am văzut-o în Phuket, am fost îngrozit”, a adăugat el. ”Locuiam cu un etaj deasupra ei”, a relatat o altă tânără, ”și în fiecare zi îmi era teamă să nu-i găsesc dimineața trupul fără viață. Am convins-o să urmeze un tratament, dar nu a supraviețuit”, a mai completat prietenul rusoaicei.

samsonova 4 618x767 1

După o perioadă de veganism de câțiva ani, o femeie este cel mai probabil incapabilă sa facă copii. De regula veganii nu sunt feritili.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.