Scandalul momentului. Clotilde Armand NU vrea să arate contractul cu BRAI-CATA

Clotilde Armand a refuzat să arate contractul cu Brai-Cata, deși consilierii i-au cerut-o insistent acest lucru. Ședința Consiliului Local a Sectorului 1 a degenerat într-un scandal care s-a lăsat chiar cu amenințări.

„Dincolo de problema aceasta a mandatării doamnei primar pentru a începe acțiunile în justiție pentru rezilierea contractului cu Romprest, noi am zis că dacă tot are o asemenea obsesie cu contractul cu Romprest, să se ducă în justiție și să rezolve problema, însă în același timp, dacă este de părere că aici s-a luptat atâta timp cu mafioții, să ne arate și nouă contractul semnat cu BRAI-CATA. Sunt o grămadă de suspiciuni la adresa acestei companii.” a declarat pentru EVZ consilierul PNL Adrian Oianu.

Doamna primar ne-a spus „Sigur, nicio problemă”. Folosește aceste cuvinte pe care eu le știu din domeniul privat al muncii cu oamenii.

„O să vi-l arăt/trimit pe mail”
„O să vi-l arăt/trimit pe mail”, „O să-l aveți până la sfârșitul ședinței”. În momentul în care cineva folosește cuvinte de genul „o să”, șansele sunt să nu se întâmple. Așa a fost și de data aceasta.

Citiți și:  Andrei Caramitru dă de pământ cu Clotilde Armand şi cu Nicuşor Dan

La un moment dat, ne-a fluturat niște foi în timpul ședinței și ne-a spus că până la sfârșitul ei, dacă îi votăm proiectul, o să ne dea contractul să ne uităm la el. „Dacă îmi votați proiectul”. Șantajul era – dacă suntem băieți cuminți și stăm prizonierii doamnei temnicer în Consiliu, poate la sfârșit își face doamna primar puțin timp și ne arată și contractul ăsta. Cam așa suntem tratați noi, consilierii de la Sectorul 1.

Nu este prima oară când ne șantajează cu diferite proiecte, acte, hotărâri sau amendamente. A făcut așa și în cazul proiectului cu Centrul pentru Recuperare pentru copiii cu sindromul Down. Pentru că nu i-am votat ei proiectul, ni l-a scos de pe ordinea de zi și la următoarea ședință, au făcut cei de la USR-PLUS 11 amendamente numai ca să nu treacă proiectul pentru copiii cu sindromul Down.

Citiți și:  Cutremur în dosarul fraudării alegerilor de la Sectorul 1 al Capitalei. Este răsturnare completă de situație

Atât de cinic este modul în care fac politică și administrație. Cu asta ne luptăm în fiecare zi. De data aceasta, i-am votat proiectul, a trecut și bineînțeles că a plecat val-vârtej și nu ne-a mai arătat contractul. Înțeleg că pe site-ul Primăriei a pus ceva.

Noi trebuie să vedem contractul original, hârtia oficială. Nouă ne trebuie și actele adiționale, pe lângă contractul acesta. Mai mult decât atât, ne-a povestit că de mâine o să semneze un contract de salubritate în general, în integralitate, în Sectorul 1. Nu numai pentru cele 100 de tone pentru care a semnat acest contract,” a mai declarat a declarat Adrian Oianu, pentru EVZ.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *