Misterul din spatele unui gest de SUICID. Adolescenta a murit

Poliţiştii gălăţeni au deschis un dosar penal în cazul unei adolescente de 17 ani din localitatea Braniştea care a avut, duminică, o tentativă de suicid urmată de deces luni, la spital, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, o femeie din Braniştea a sunat la 112 pentru a anunţa că fiica sa, de 17 ani, a încercat se sinucidă. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, care a transportat-o la Spitalul de Copii din Galaţi.

‘Fata a mărturisit echipajului de pe ambulanţă că a luat mai multe antiinflamatoare. Era în stare stabilă. După acordarea primului ajutor, a fost dusă la Spitalul de Copii din Galaţi pentru îngrijiri medicale suplimentare’, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Galaţi, Mihai Polinschi.

Tentativa de suicid a fost anunţată şi poliţiştilor de către reprezentanţii spitalului, relatează Agerpres.ro.

„În data de 25 iulie, Secţia 1 Poliţie Rurală a fost sesizată prin apel la 112, de către Spitalul de Urgenţă pentru Copii „Sfântul Ioan” Galaţi, cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 17 ani, din comuna Braniştea, judeţul Galaţi, a fost internată în spital, întrucât aceasta ar fi avut o tentativă de suicid prin ingerarea voluntară de medicamente în cursul dimineţii. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului nu au putut discuta cu minora pentru a putea stabili motivul pentru care aceasta a recurs la acest gest, însă, întrucât prezenta mai multe echimoze pe membrele inferioare, pe gât şi pe corp, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a informat IPJ Galaţi.

Luni, minora a decedat la unitatea spitalicească unde era internată.

„S-a dispus transportarea cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Galaţi pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului. În dosarul penal întocmit iniţial a fost schimbată încadrarea faptei din lovire sau alte violenţe în ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la decesul minorei”, a precizat IPJ Galaţi.

Părinţii spun ca fata a fost acum câteva zile bătută şi violată

Tânăra ar fi avut o relaţie cu un bărbat însurat care o determina să se prostitueze. Ca să rupă legătura cu el, părinţii i-au interzis să îl vadă, i-au luat telefonul. Cinci bărbaţi au venit apoi la uşa părinţilor să îi ameninţe cu bătaia, după seara în care fata a venit bătută şi posibil drogată. Faţă de părinţi fata nu a vrut sa recunoască şi le spunea că îl iubeşte pe bărbat. Părinţii spun ca fata a fost acum câteva zile bătută şi violată. Disperată că părinţii nu o mai lasă să ţină legătura cu bărbatul, a luat pastile şi a doua zi a murit la spital. Chiar dacă pare sinucidere, rudele cu greu pot să creadă asta pentru că tânăra era foarte băută şi drogată, informează monitoruldegalati.ro.

Sursa; stiripesurse.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *