fbpx
GENERAL

Clotilde Armand, acuzată de constituire de grup infracțional și șantaj

turnulsfatului.ro Clotilde Armand 1000x600 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, este acuzată de către un om de afaceri că a refuzat eliberarea planul urbanistic de detaliu pentru construcția unui imobil cu patru etaje. A fost depusă și o plângere penală, iar dosarul a ajuns la DIICOT.

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, dar și viceprimarul și doi consilieri sunt acuzați de un om de afaceri de constituirea unui grup infracţional organizat, șantaj şi abuz în serviciu. Bărbatul a și depus plângere penală, iar dosarul a ajuns pe masa procurorilor de la DIICOT care fac acum cercetări. Deocamdată nimeni nu a fost pus sub acuzare.

Acuzații grave
Un om de afaceri acuză că i-a fost blocat un proiect imobiliar care presupunea construirea unui imobil cu patru etaje situat pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală. Omul spune că, deși avea toate actele necesare, mai puțin planul urbanistic de detaliu (PUD) pe care Primăria Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand, a refuzat să-l elibereze.

Antreprenorul susține și că i s-a cerut să convingă un vecin să retragă un document depus la Primărie, dacă vrea să obțină PUD-ul, potrivit Romania TV.

În plângerea penală, pe lângă Clotilde Armand, mai sunt menționați și viceprimarul Oliver Păiuşi, consilierii Dan Milea şi Cristian Munteanu.

Scandal după scandal
De când Clotilde Armand a devenit primar al Sectorului 1, scandalurile se țin lanț la Primărie. Au fost probleme majore și întârzieri la votarea bugetului, iar consilierii o acuză că a blocat mai multe proiectele culturale și de modernizare.

„Situaţia e dramatică. Doamna Armand împreună cu viceprimarul Oliver Păiuş blochează toate PUD-urile din Sectorul 1, tot ce fost până acum în ultimii doi ani. Le-a ţinut la sertar şi ne-am trezit în ultima şedinţă că aveau azivele expirate.

Cu alte cuvinte, oamenii au mizat pe corectitudine, au respectat legea și toate criteriile şi s-au trezit ca că le-au expirat avizele.

Noi nu o lăsăm. Am făcut adrese către toate autorităţile competente pentru a verifica ce face şi ce nu face. Considerăm că sunt foarte multe ilegalităţi comise în Primăria Sectorului 1.

Din ce am înţeles, nu avem informaţii oficiale, toate proiectele de PUD sunt blocate. În loc să se respecte termenele oficiale în care ar trebui să treacă prin comisii şi să ajungă în faţa Consiliului Local, acestea sunt ţinute la sertar fără niciun motiv şi fără nicio explicaţie“, a declarat Dinu Gheorghe, consilier local PNL.

Sursa: evz.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

2 comentarii

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: