GENERAL

Ciuvică: Cod roșu de nesimțire. Clotilde Armand a găsit o modalitate prin care poate să omoare șobolanii

61182clotilde armand USR sibiu 23 1024x678 1

Mugur Ciuvică a reacționat după știrea despre Clotilde Armand publicata vineri seară pe DC News.

„Am și eu un Cod Roșu de nesimțire în Sectorul 1. Am văzut și pe DC News, dar și cu ochii mei. Clotilde Armand uda spațiile verzi astăzi. Ploua torențial și mergeau aspersoarele. Este un fenomen periculos în Sectorul 1. O să ne inunde doamna Clotilde Armand, ceea ce este bine că poate omoară șobolanii prin înecare”, a zis Mugur Ciuvică la Antena 3.

Stirea initiala

In București, vineri, plouă abundent de la ora 16.30. Cu toate acestea… tot vineri, în Sectorul 1, condus de Clotilde Armand, administrația udă gazonul! Dar se pare că primarul Clotilde Armand nu a auzit de senzori de ploaie, uşor de instalat în orice sistem de irigare automatizat și care, atunci când sunt precipitații, opresc udarea într-un timp foarte rapid, 1-2 minute.

Așadar, în contextul în care peste tot ni se spune să folosim cât mai puțină apă, să economisim resurse, Clotilde Armand se scaldă. Pe ploaie. Cu multă apă.

Sursa:dcnews.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.