“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Clotilde Armand a comis-o din nou: „Trebuie să își dea demisia. Există dovezi ale ilegalităților crase”

61182clotilde armand USR sibiu 23 1024x678 1

O nouă mostră a practicilor suspecte ale edilului Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost dezvăluită în exclusivitate în podcastul Evz-PLAY de joi. O înregistrare audio explozivă cu primarul arată presiunile făcute asupra unui angajat al Primăriei, care e ameninţat cu demiterea în cazul în care nu răspunde solicitărilor ilegale formulate pe un ton tranșant de Armand.

Înregistrarea dintre fostul director economic al ADP sector 1 și edilul acestui sector a fost realizată pe 6 iunie 2021 și a fost furnizată de un avertizor de integritate. Dan Andronic, Mirel Curea, Robert Turcescu au comentat alături de consilierul local Dan Podaru aspecte suspecte legate de administrarea celui mai bogat sector al Capitalei.

Curea: Tot locuitorii sectorului 1 vor plăti penalitățile
„Se deturnează fonduri, îi cere să facă o plângere fără temei exact. Îi dau în judecată, ăia câștigă, iau penalități, pe care le plătesc tot locuitorii sectorului 1. Când îi zice găsește o soluție legală, înseamnă că îi ceri să încalce legea. (…) Firmele în situația asta se duc de râpă, dau afară cum a dat afară Romprest. Erau niște amărâte de femei”, a subliniat jurnalistul Mirel Curea.

Consilier: Există o serie de facturi închise în biroul doamnei Armand. Am votat un buget ilegal
Fostului director economic al ADP Sector 1 i s-a cerut demisia, ceea ce s-a întâmplat pe loc, altfel risca să înfunde pușcăria, au subliniat jurnaliștii EVZ.

Scandalul gunoaielor a sufocat la propriu cel mai prosper sector al Capitalei
Într-o intervenție în direct, consilierul local Dan Podaru a dat detalii despre contextul realizării înregistrării audio: „Angajații din cadrul primăriei mi-au transmis că se află în posesia și altor materiale care demonstrează acțiuni ilegale. E o formă de mistificare, de abuz în serviciu sau deturnare de fonduri. Consilierii sectorului 1 sunt induși în eroare.

Există o serie de facturi de la diverși furnizori care sunt închise în biroul doamnei Armand. Sunt preluate după ce ajung în primărie și nu sunt plătite. Primarul încearcă să mascheze datoriile primăriei. A ascuns aceste datorii și nu le-a trecut în buget. La nivelul directorului economic datoriile fuseseră înregistrate în bugetul lui. Am votat un buget ilegal în aprilie, au fost extrase datoriile primăriei către diverși furnizori”.

„Ni s-a interzis accesul în anumite zone din primărie. Mulți consilieri USR nu știu realitatea”
„Tot ce am încercat să facem nu a fost respectat. Primarul ignoră partea legislativă. Nouă consilierilor ni s-a interzis să mergem în diferite departamente și în mod special în urbanism. Consilierii au dreptul prin lege să aibă acces la orice tip de document. E o situație ireală. Sunt foarte mulți consilieri USR care nu știu realitatea. Se încearcă tot felul de tertipuri de a nu vota o rectificare bugetară. PNL la nivelul sectorului 1 a intrat într-o formă de opoziție față de ea”, a adăugat Dan Podaru.

Chestionat de jurnalistul Dan Andronic dacă PNL va lua măsuri concrete împotriva lui Clotilde Armand, consilierul liberal a explicat: „Trebuie să își dea demisia. Există dovezi ale ilegalităților crase” comise de politiciana USR.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.