“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIOPINII

Jale mare! Într-o țară de impostori a murit cel mai mare!

rgm2
„Jale” mare în România, a murit Regele țării….

A murit Regele României sau România Regelui? Moartea acestui rege „elvețian” al României este un motiv pentru mizeriile politice de a ieșii în evidență….Atât!

„Jale” mare în România, a murit Regele țării….. Noi romanii spunem ca despre morți numai de bine, dar au mai murit și alții și am încercat sa fim mai obiectivi decât ar fi fost necesar, deci nu vad de ce nu am fi și în acest caz obiectivi. A fost un Rege despre care am întrebat multi romani ce a făcut. Nici un răspuns, ba unii mai spun ca nu a fost lasat sa facă ceva pentru România.
Dar cine trebuie fraților sa îl lase sa facă ceva pentru o țară pe care a jupuit-o de valori? Poporul roman nu a avut și nu are nevoie de Rege ci de demnitatea data tarii de fiecare dintre noi.

El ne-a dat „demnitatea” falsului, prin capacitatea sistemului în care a trăit și la promovat, capitalismul, de a mintii, înșela și devalizat valorile țării.
Romanii au trăit o perioada până în 1989, cind au avut un număr mare de responsabilități și mai puține drepturi decât aveau nevoie. Regele a trăit în afara tarii noastre (nu a lui), cu mai multe drepturi decât responsabilități, făcând parte din familia regala recunoscuta în Europa.

Romanii au trăit în tara, au avut o sumedenie de responsabilități și au dorit sa aibă si drepturi. Au făcut o Revoluție pentru a li se respecta drepturile și au reușit sa se declare liberi, dar a cerut drepturile pe care le meritau și din păcate nu le-a primit nici în parte. Multi romani au crezut ca o eventuala revenire a Regelui în țară, automat le va oferii drepturile meritate. A venit Regele și si-a recâștigat în 1997 cetățenia română și o recunoaștere interna și internațională.

Cât a locuit în Elveția, acest asa numit Rege, s-a adresat poporului roman cu citeva ocazii, sau cel puțin asa spune el, cu toate ca eu nu cred poveștile Regale. De ce a deplins poporul roman? Pentru ca nu deținea drepturile pe care le merita. OK. Odată cu venirea lui în tara, acest Rege a uitat de popor și de sprijinul fata de acest popor roman în vederea recistigarii drepturilor lui legitime și s-a axat pe recistigarea drepturilor lui și ale întregii sale familii Regale, intesata de fripturiste internaționale casatorite și recăsătorite și cu copii drogați si bisnitari, care nu numai ca nu reprezentau România, dar încercau pe orice cale sa o ponegreasca, asa cum a făcut acest print Nicolae de …Romania, care denigra Romania in afara tarii, pe toate canalele Media.
Regele a revenit în România și a pus problema repatrierii palatelor pe care le considera ale lui și ale moșiilor deținute. A avut el în proprietate asa ceva sau au fost proprietatea poporului roman?

Cu perversitate inimaginabila, dar tipica capitalismului, in Parlamentul Romaniei, pe 25 Octombrie 2011, el spunea : “…Nu vad Romania ca o mostenire, ci ca pe o tara luata imprumut de la copiii nostri….”

Pai si cu mostenirile acaparate si cu fuga dupa proprietati a intregii familii de circari regali, cum ramine? A luat el cu imprumut castelele si proprietatile? Pai, daca nu a fost mincinos la alocutiunea din Parlament, familia regala ar trebui sa respecte cuvintele lui si sa returneze romanilor de la care a luat cu imprumut aceste bunuri imobiliare care apartin de drept romanilor. Ceausescu domina categoric situatia politica si economica din Romania si nu a facut acte de proprietate pe imobile, nici pentru el si nici pentru familia sa, cu toate ca putea sa o faca si chiar putea sa convoace Marea Adunare Nationala, sa aplaude o astfel de decizie, dar a avut demnitatea si a lasat poporului ce era al poporului.

Ceausescu putea sa isi improprietareasca familia cu sute de apartamente si case de vacanta, pe numele lor, putea sa intre in proprietatea unor bunuri de patrimoniu si a unor edificii istorice, cu acte in regula. Nu a facut-o, ci a creat muzee si obiective culturale de patrimoniu din acestea, pentru ca generatii de romani sa vada istoria Romaniei si sa inteelaga ca aceste bunuri sint ale lor si ale stramosilor lor, pentru totdeauna, ca acesti copii care erau adusi in excursii de la scoli la palatele acaparate mai tirziu de asa zisul Rege, vor avea copii si isi vor dori sa ii puna in contact cu o Romanie creata de strabunii lor.

Acest Rege nu a facut-o ba chiar si-a permis sa acapareze totul cu nerusinare. Cine a platit aceste constructii ale proprietatilor fripturistei Margareta si celorlalte patru fice ale lui? Din ce bani au platit ei aceste obiective istorice care reprezinta istoria tarii noastre?
Familia regala s-a remarcat, ca si pe alte meridiane, prin frauda si scandaluri. Printul Nicolae de Romania, care a fost si este o mizerie, care nu ar trebui sa isi asimileze numele cu tara noastra, a avut activitati regale, printre care pariurile in luptele de cocosi in Oregon – SUA, ca orice “cartelist” si bisnitar de duzina, impreuna cu matusa lui Irina, fica lui Mihai I, acest rege decedat al Romaniei.

Iar mai departe, in site-ul de mai jos, o aveti si pe Printesa Irina, cu fata ei de betiva, condamnata penal pentru participarea la pariuri in lupte cu cocosi, ca si infractorul Nicolae de Romania, ca doar sint parte din Casa Regala a Romaniei, dupa cum anunta The Telegraph….

Astia ne-au facut de ris peste tot pe glob iar cind au vazut ca sint ratati, au gasit “bunatatea” mizeriilor politice capitaliste afaceriste din Romania, care la rindul lor au profitat de prietenia acestor infractori regali… asa cum spunem noi din popor:”spune-mi cu cine de imprietenesti ca sa iti spun cine esti…” Si asta o vedem acum, cind se plinge cu lacrimi de crocodil pe catafalcul lui Mihai…Cine “sufera”? Prietenii lui, politicienii de Cismigiu si fara coloana vertebrala, ai Romaniei de astazi.

Puscariasii astia cu fete de infractori, care imi amintesc de betivi si manglitorii care aveau fotografii in fata sectiilor de politie inainte de 89, acestia vor sa devalizeze Romania, dar cu acordul unor gunoaie politice, prietenii lor.

Romania a avut si are probleme economice, sociale si foarte, foarte multe probleme politice. Acest asa zis Rege a profitat de popularitate datorita unei clase politice de milogi si prosti, care a venit la putere dupa 1989, fara coloana vertebrala si pusi pe capatuire. O mica parte a romanilor, satui de mizeriile indurate dupa 89, au aderat la singura lor varianta de refugiu politic, economic si social pe care o mai vedeau si au inceput sa aprecieze acest asa zis Rege, dar realitatea este ca putini stiu ce gunoaie sint in familia regala si ce educatie au primit copiii acestui “faimos” Rege….

Principele Duda a aparut si el in tabloul infractorilor, incercind sa candideze la Presedentie si declarind ca pentru el tiganii sint un material electoral foarte important, sin u romanii, ducindu-se la Tg. Jiu , unde pe stadionul central, tiganii l-au asezat pe tron in bataie de joc si i-a spus ca ei au un respect deosebit pentru asa zisul Rege Mihai si ca urmare il considera nasul copiilor lor, iar el le-a promis ca le va oferii fonduri europene daca va fi ales presedinte, ca sa vedeti cine este respectat de romani si din ce familie provine…regala si ce afinitati are.

Stia asa zisul Rege Mihai de Romania de coruptia din tara, de copiii care nu au ce minca, de maternitatile care nu ofera lapte noilor nascuti, de romanii cu cancere care nu au medicamente, de jaful politicienilor in economia romanesca si saracia din multe zone ale tarii? Stia el de pensionarii ramasi in saracie si fara medicamente, ai caror parinti au lucrat pe rupte demolindu-si sanatatea pentru a construi palatele pe care mizeria regala le avea in proprietate, date de gunoaiele politice din Romania? Stia acest Mihai de despaduririle muntilor tarii noastre? Stia Mihai ca fondurile europene pe care le promitea ginerele lui tiganilor, au fost si sint fraudate de politicieni? Stia Mihai ca o intreaga industrie a fost demolata si Romania produce ace de cusut si papiote dintr-o industrie care era invidiata de multe tari capitaliste si de unde se exportau o serie mare de produse foarte competitive? Ce a facut acest Mihai?

Stia ca sint probleme. Stia ca politicienii nu vor sa le resolve ci sa amplifice criza si sa foloseasca pirghiile crizei in interes personal si pentru controlul populatiei? Ce a facut asa zisa maiestate? S-a imprietenit cu ei si nici macar nu a avut decenta sa scoata pe “masa” eventualelor rezolvari problemele care confrunta Romania.

Pai, daca infractorii politici au fost prietenii lui si ei pling dupa el, mai are rost poporul sa il deplinga, alaturi de cei ce ii asupresc pe acesti romani ai nostri,ii mint si ii inseala in fiecare zi? Ar fi un paradox si ar arata o Romanie divizata si mai mult decit credula, care a devenit cu usurinta bataia de joc a acestei protipendade de vagabonzi regali si politicieni mizerabili…

Sa ne dea Dumnezeu minte si sa intelegem ca noi sintem romani si Romania este a romanilor si nu a infractorilor de Hohenzollern.

Treziti-va romani, a murit doar un al doilea Fane Spoitorul al Romaniei, pe care nu ar trebui sa il recunoastem si pentru a nu ne identifica cu astfel de caractere …regale.
Romania Regelui a murit…..urmeaza Romania romanilor, a tinerilor romani, a romanilor care muncesc si care au fost bataia de joc a “regalitatilor”…..Sa credem intr-o astfel de Romanie sin u in circul casei regale de praduitori.

Adrian Cosereanu

VEZI SI: Din cauza asta îmi este scârbă de această familie regală și de toți susținătorii lor!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.