“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
FOCUS 14INTERNATIONALSTIRI

Fără Masoni în Guvernul Italian. La noi de ce nu se poate?

fromhell initiation3

Italienii au pregătit un Cod Etic prin care interzic intrarea în guvern a francmasonilor.

Buciumul:

‘Codul etic’ al programului prezentat vineri de Ligă şi Mişcarea 5 Stele prevede că ‘nu pot intra în guvern’ persoane condamnate penal, care sunt în proces (de judecare) pentru infracţiuni grave sau care fac parte din ‘francmasonerie’.

Patea cu sunt in proces de judecare lasă loc de abuz. Dacă procesul este în derulare, nu înseamnă că au fost condamnați.

Dacă italienii au instuții care acționează la ordin politic sau ordin al serviciilor, cum e DNA la noi, înseamnă că această lege permite ca orice politician incomod căruia i se fabrică un dosar și este trimis în judecată pe baza dosarului să fie înlăturat din funcție.

Marele Orient al Italiei (Grande Oriente d’Italia /GOI/) a reacţionat rapid, reamintind că ‘francmasonii jură solemn credinţă Republicii Italiene şi se angajează să respecte normele şi legile ei’.

‘Ideea introducerii unei clauze antifrancmasoni în contractul dintre Liga şi M5S este contrară principiilor constituţionale. Aceasta aminteşte de legile fasciste pe care francmasonii le-au denunţat dintotdeauna şi care reprezintă consecinţele unei derive liberticide periculoase’, susţine Marele Orient al Italiei într-un comunicat.

Francmasonii au avut un rol semnificativ în perioada interbelică, și după aceea, prin susținerea intereselor iudeo-bolşevice, fapt care explică de ce s-ar opune legii “fasciste”.

Legea anti-masonerie este justificată.

Și România a avut odată un discurs anti francmason din cauza căruia tovarășul a fost asasinat și țara răpită de interese internaționaliste.

Organizaţia evocă în acest context articole din Constituţie care se opun acestei discriminări şi menţionează numele membrilor săi care s-au distins în istoria ţării, de la Garibaldi la Goffredo Mameli, autorul imnului italian.

‘Cei care gândesc să utilizeze în scopuri politice o campanie împotriva francmasonilor pentru a-i împiedica să-şi exercite drepturile fundamentale comit un abuz şi trebuie să-şi asume responsabilitatea’, se menţionează în text.

Marele Orient al Italiei cere, de asemenea, şefului statului – garant al tuturor italienilor – să se asigure că Legea Fundamentală este aplicată pe deplin şi fără discriminare.

Constituția este o hârtie care, ca şi în România, care se aplică selectiv în funcție de (((interese))).

Dacă ar fi o lege în adevăratul sens al cuvântului, ar preveni implicarea CNCD sau al institutului terorist Elie Wiesel în subminarea națională, ar pedepsi persoanele care promoveaza separatismul teritorial, ar preveni înstrăinarea resurselor şi a industriilor cu caracter strategic, şi multe altele.

Curtea Constituțională, care poate impune în mod discreționar un qvorum pentru Referendum prin erate scrise la 3 dimineața garantează faptul că această hârtie nu este capabilă să asigure exercitarea voinței populare in mod democratic.

Dar revenind la Italia, codul etic este o idee bună, cu condiția să fie scris în așa fel încât să limiteze interpretările discreționare. Incorect Politic– Sursa:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.