“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Klaus Iohannis a comis PACATUL CAPITAL: A numit evreul. Daca Ambasada Israelului la Bucuresti va taxa afirmatia ca fiind antisemita, PRESEDINTELE va trebui sa DEMISIONEZE.

klaus iohannis mesaj pentru psd eu sunt presedintele republicii si eu raspund de politica externa 523894

Iohannis, cel mai bun dintre goyim, a săvârșit păcatul capital:

A numit evreul.

Dcnews:

”Cine știe ce înțelegeri secrete face domnul Dragnea, acolo, cu evreii” a declarat președintele României, Klaus Iohannis, la o întâlnire cu ziariștii.

Oare ce reacții vor urma?

Dacă ambasada Israelului la București, guvernul israelian sau una dintre organizațiile evreiești internaționale vor taxa afirmația ca fiind antisemită, practic președintele Iohannis trebuie să demisioneze.

Exact, goy, nu contează câte premii ai primit din Israel, câte legi ai dat împotriva antisemitismului. Nu contează câte vizite faci la zidul plângerii sau de câte ori săruți menora ori dosul “poporului ales”, o singură dată să numești evreul și vei fi pedepsit fără milă.

Cât este el de neamț, niciun stat occidental nu-l va mai avea partener de dialog. Situația este atât de gravă încât, într-o declarație făcută după aproximativ 2 ore, președintele Iohannis a dezavuat faptul că ar fi antisemit, motivând că a fost premiat de mai multe organizații internaționale evreiești și și-a cerut scuze public tuturor celor care ar putea fi jigniți de declarația sa.

Cere-ți scuze goy, iute!

Să fii antisemit e mai grav decât colaborator cu Securitatea, mai grav decât literalmente orice crimă din lume.

Cel puțin așa se comportă DCnews.

Pentru cititorii noștri merită să explicăm un pic de ce declarația președintelui, cu siguranță făcută dintr-o greșeală, este cât se poate de antisemită. În primul rând, declarația “înțelegeri secrete cu evreii” se constituie ca unul dintre izvoarele antisemitismului european. Cu evreii faci înțelegeri secrete ca să faci ceva rău.

DCnews, având mult servilism față de poporul ales, justifică și ei declarațiile președintelui ca fiind o greșeală și încheie acuzând naziștii de faptul că au observat efectele negative ale comportamentului grupurilor organizate evreiești.

Aparent numirea evreilor constituie un “derapaj”.

Organizațiile evreiești sunt, pe bună dreptate, extrem de sensibile la astfel de derapaje. Cu siguranță, președintele nu a dorit să jignească și să facă o declarație politică antisemită capabilă să-i încheie brusc cariera politică și să arunce România într-un con de umbră din care este nevoie de ani de zile pentru a se mai putea ieși.

Nu mai ai voie să observi realitatea, faptul că vorbești despre influența negativă a grupurilor organizate evreiești înseamnă că ești antisemit, nazist și arunci România într-un con de umbră din care este nevoie de ani de zile pentru a se mai putea ieși.

Ei bine, România a fost aruncată într-un con de umbră din 2002 (OUG 31/2002), adâncit în 2015 (217/2015) și într-adevăr ne va trebui ani de zile să ieșim la lumina libertății din nou.

Reacția lui Iohannis după ce a fost somat să demisioneze este, cum ne-am aștepta, una servilă și umilă, ca un sclav ce își amintește locul sub biciul stăpânului.

A3:

”Să fiu eu acuzat de antisemitist este deplasat, caraghios. Eu am fost lăudat și laureat de mai mulote asociații evreiești. Toată lumea știe că realația bilaterală între România și Israel este una foarte bună încă de la început. Nu știu pe ce se bazează aceste critici. În afirmația mea, cu siguranță nu am folosit noțiuni peiorative, dar dacă totuși cineva s-a simțit ofensat de declarația mea, îmi cer scuze față de aceștia.”, a declarat Klaus Iohannis.

Nota Sponsorului: Scuzele sunt insuficiente, va trebui să plătim niște reparații pentru acest nou holocaust dacă vrem ca România să iasă din conul de umbră al antisemitismului. – S.D.B.S / Sursa: Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Prea-şi dau importanţă aceşti reprezentanţi ai evreimii ! Se pare că-s conştienţi că prin ce au făcur de-alungul Istoriei, dar mai ales ce fac de ceva ani buni, în calitate de evrei, , nu-i prea onorează şi vor să-şi “şteargă urmele”, probabil ! Altfel nu se explică această jenă de a-şi asuma ceea ce sunt de mii de ani ( dar şi ceea ce fac !) şi nu-i prea onorează !

  2. Prea-şi dau importanţă aceşti reprezentanţi ai evreimii ! Se pare că-s conştienţi că prin ce au făcur de-alungul Istoriei, dar mai ales ce fac de ceva ani buni, în calitate de evrei, , nu-i prea onorează şi vor să-şi “şteargă urmele”, probabil ! Altfel nu se explică această jenă de a-şi asuma ceea ce sunt de mii de ani ( dar şi ceea ce fac !) şi nu-i prea onorează !

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.