“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALPOLITICASTIRI

Administrația Prezidențială: Klaus Iohannis nu a avut nicio zi de concediu de odihnă

klaus ciolacu 6

Președintele României Klaus Iohannis nu a avut nicio zi de concediu de odihnă „în sensul definit de legislația muncii”, explică Administrația Prezidențială.

Potrivit sursei citate, Administrația Prezidențială a transmis că „având în vedere obligațiile și atribuțiile sale constituționale, președintele României se află în permanență în exercitarea mandatului”.

„Astfel, începând de la depunerea jurământului în funcție, președintele Klaus Iohannis nu s-a aflat în concediu de odihnă, în sensul noțiunii definite de legislația muncii.

Precizăm că președintele României nu a încetat, pe parcursul întregului mandat, să își exercite atribuțiile constituționale, dovada în acest sens fiind decretele semnate și publicate în Monitorul Oficial al României, precum și alte acțiuni derivate din prerogativele pe care le deține”, a transmis Administrația Prezidențială într-un răspuns pentru Libertatea.

În privința absenței de la depunerea de flori din fiecare an în memoria victimelor Revoluției, Cotroceniul precizează că „preşedintele Klaus Iohannis a trimis coroane de flori, depuse de către consilieri prezidențiali și de stat, în cadrul celor 14 ceremonii organizate în perioada 20-22 decembrie 2023”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.