“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Japonezii au inventat rechinul cu picioare! Comedia „Zom 100: Listă de dorințe în plină apocalipsă” e disponibilă pe Netflix

Japonezii au inventat rechinul cu picioare Comedia „Zom 100 Lista

Job-ul de vis și viața de zombi

Povestea din „Zom 100: Listă de dorințe în plină apocalipsă” începe chiar într-unul dintre cele mai fericite momente ale vieții lui Akira Tendo (Eiji Akaso): a obținut slujba de vis și aceasta este prima lui zi de muncă. Dar fericirea nu durează decât câteva ore pentru că foarte repede tânărul își dă seama că a nimerit într-o companie abuzivă, în care nu are parte decât de muncă nesfârșită, este terorizat de șef și ajunge doar un robot corporatist. Adică un fel de zombi. Dar, nu-i așa, nu poate renunța pur și simplu la locul de muncă, pentru că e greu oricum de obținut unul și ăsta era job-ul lui de vis…

Abia când orașul e invadat de zombi, după câteva curse cu morții-vii pe urme, Akira Tendo își dă seama că e liber! Că nu trebuie să se mai grăbească să meargă la serviciu și că poate să facă tot ce vrea. Libertarea care îi e adusă de apocalipsă îl face să se gândească la ce și-ar dori să facă și să conceapă o listă cu 100 de lucruri de îndeplinit înainte de a se transforma într-un zombi. Și-abia acum viața lui începe.

Nu intrați în panică! Suntem într-o comedie

„Zom 100: Listă de dorințe în plină apocalipsă” nu e nici vreo peliculă dramatică despre problemele profunde din societatea actuală, nici vreun film îmbibat de scene de acțiune cu peisaje postapocaliptice și hoarde de zombi descărnați pe urmele eroilor.

Suntem într-o comedie de vară, în care zombii sunt destul de ușor de evitat și chiar pot fi puși la treabă dacă ești suficient de inteligent să îți dai seama cum funcționează, așa cum face șeful eroului, Gonzo Kosugi (Kazuki Kitamura), care-i folosește pe post de paznici ai noului lui refugiu.

Ca și în pandemie, peisajele, din afara marilor orașe, sunt mult mai frumoase cu lungi șosele fără nicio mașină și cu natura din care lipsesc oamenii.

Dar cea mai delirantă scenă a filmului este de departe aceea a rechinului transformat în zombi. Marele prădător al oceanelor face „valuri” în industria cinematografică încă de la „Fălci” încoace și încă adună și astăzi lumea în cinematografe, în pelicule mai bune sau mai proaste. Însă, pentru prima oară, puteți vedea un rechin care nu se mai teme să-și urmărească prada și pe uscat. Pentru că rechinul-zombi din „Zom 100: Listă de dorințe în plină apocalipsă” are și câteva frumoase perechi de picioare!

Adaptare după o manga

„Zom 100: Listă de dorințe în plină apocalipsă” este o adaptare după manga scrisă de Haro Aso (care a mai făcut și „Alice in Borderland”) și ilustrată de Kotaro Takata. De regie, s-a ocupat Yûsuke Ishida (fost editor la „Attack on Titan”), care își face astfel debutul pe scaunul regizoral.

Trailer:

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.