“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Cum arată azi fiica lui Teo Trandafir. La 19 ani, Maia a captat atenția cu ultimele imagini surprinse

Pe lângă faptul că este una dintre cele mai respectate prezentatoare TV din România, cunoscută pentru profesionalismul său, Teo Trandafir joacă și rolul unei mame dedicate pentru fiica sa, Maia, în vârstă de 19 ani. Legătura dintre cele două este specială, considerându-se cele mai bune prietene și fiind deschise să discute despre orice subiect.

Cum arată Maia, fiica lui Teo Trandafir

Maia nu este foarte prezentă pe platformele de socializare, făcând apariții ocazionale în imaginile și clipurile postate de cunoscuta sa mamă. Totuși, tânăra a împărtășit câteva imagini pe propriul său cont de socializare, surprinse în timpul unei vacanțe în Grecia.

Cum arată azi fiica lui Teo Trandafir. La 19 ani, Maia a captat atenția cu ultimele imagini surprinseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Secțiunea de comentarii a fost inundată de fani care au lăudat frumusețea adolescentei și legătura sa specială pe care o are cu celebra sa mamă.

Teo Trandafir, detalii despre relația pe care o are cu Maia

Prezentatoarea TV a vorbit într-un interviu oferit revistei viva.ro, desore fiica ei. Cuvintele de laudă nu s-au lăsat așteptate la adresa fiicei sale care devine o femeie independentă. Teo Trandafir a menționată că ea și Maia se sfătuiesc tot timpul și se susțin reciproc în orice decizie.

„Mâine-poimâine face 19 ani. Și e absolut bestială. Face exact ce o taie capul. Eu sunt lângă ea oricând are nevoie de mine. Dacă are nevoie de mine. Dacă nu, sunt acolo. Asta e important. Noi așa ne-am învățat. Sunt obiceiuri la care nu poți renunța. Pentru că, fiind dintotdeauna așa, nu ai cum să fracturezi o relație, la un moment dat. Când asta se întâmplă, înseamnă că unul dintre parteneri a pățit ceva cu capul. Dar noi, fiind zdravene amândouă – credem că suntem nebune, dar asta e cu totul altă discuție -ne sfătuim într-una. Dar avem și nebunia asta de telefon, care este foarte bună. Căci eu, dacă nu răspund, găsesc imediat mesaje pe WhatsApp: „Zi-mi ce fac?”

Acum, de exemplu, m-a rugat să îi cumpăr foi de dafin. Știu ce face cu ele. Scrie mesaje. Așa presupun. Că o să vreau să fac și eu. Știi că, dacă scrii mesaje pe foi de dafin ele se îndeplinesc? Foile de dafin se ard și miroase la noi în casă minunat. Purifică. E și ea la fel ca mine. Eu sunt „mai pe sanhal așa” și pe tămâie, ea e mai degrabă cu foile de dafin. Fiecare cu ce consideră, dar facem același lucru.”

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.