“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Groapa, ce s-a întâmplat în primul episod al noului serial românesc de la Pro TV. Rezumatul premierei 

Primul episod din serialul Groapa, de la Pro TV – 16 septembrie 2023

Dragoste. Trădare. Afaceri de familie. Intrigi. Dorința de a avea mai mult, deși aparent ai totul. Trăiri duse la extrem. A început GROAPA, cel mai așteptat debut al unui serial din această toamnă. Iar românii nu au ratat niciun minut din povestea membrilor familiei Vlahu, din modul în care aceștia au trecut de la extazul de a fi cei mai puternici la agonia de a-și pierde copilul, dar și din cum o simplă relație de iubire se poate transforma într-o poveste care îți schimbă tot viitorul.

grigore impuscat – Groapa, primul episodIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Ce rost are să plângi din cauza unui bou pe care nu-l cunoști?”, ce întrebare simplă i-a adresat Sasha Almei, după primul lor conflict.

Ce nu știau atunci? Că în doar câteva ore, totul urma să ajungă la acea întrebare mult așteptată din parcursul unei relații: „Vrei să fii soția mea?”. Va fi oare suficient acel „DA” pentru un viitor plin de iubire? Sau haosul realității din viața lui Sasha va dezbina totul?

În timp ce un cuplu se unea pentru prima dată, altul afla o veste dură: că unul dintre copii a murit! Însă o familie atât de puternică precum Vlahu are voie să sufere, să arate că există pierderi? NU! Iar Zina le-a amintit asta tuturor: „O să ținem durerea în noi. Când ieșim pe ușa aia, să nu văd o lacrimă. Durerea nu se arată”. Ce nu știa atunci? Că în doar câteva ore, soțul ei, cel dur, cel care avea totul așezat, urma să sufere cea mai mare cădere a vieții lui de până acum.

E vremea să aflăm ce se întâmplă: unde a plecat Sasha și cum va reacționa Alma, ce se va întâmpla cu Sandu, cum va continua planul lui Franco. „Groapa” revine sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, pe PRO TV. Episodul poate fi urmărit în avans pe VOYO.

Daniel Nuță, despre scenele de dragoste cu Teona Stavarachi din Groapa

Încă din primul episod din serialul „Groapa”, telespectatorii au văzut și primele scene de dragoste dintre protagoniștii Daniel Nuță și Teona Stavarachi. Cei doi actori s-au cunoscut cu doar două zile înainte de a începe filmările, iar primele secvențe turnate au fost unele intime. Cum s-au descurcat? Și ce se întâmplă cu personajele lor? Am aflat mai multe detalii de la Daniel Nuță

Ați început filmările pentru serial la scurt timp după ce v-ați cunoscut. Două zile, parcă? Cât de mult sau nu v-ați plăcut la prima vedere?

Suntem profesioniști și ne-am adaptat unul la celălalt ca să putem să funcționăm bine împreună. Am început să ne cunoaștem mai mult de la zi la zi și spre norocul tuturor, avem o chimie bună împreună care se vede foarte bine pe ecran.

Și tot atunci ați filmat și câteva scene de dragoste… Cum vă „dezîndrăgostiți” după ce se termină filmarea cu pricina?

Ne aruncăm într-un cadă plină cu gheață și ne trece. E acolo tot timpul pregătită pe set.  Glumesc. Suntem îndrăgostiți unul de celălalt de la ACȚIUNE până la STOP, mai departe e doar profesionalism.

Alma și Sasha, personajele voastre, se și căsătoresc. În viața reală, ai fost sau poate ești în punctul de a oficializa o relație? Cum vezi căsătoria, în general?

Nu am fost în acest punct până acum, deocamdată, în viața mea nu a venit momentul pentru căsătorie. O văd ca pe o chestiune logică și firească între doi oameni care se iubesc și simt să facă această oficializare, dar cred că iubirea nu stă într-un act.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.