Ford Focus cu numere de Braşov CIURUIT şi abandonat pe marginea şoselei

Un Ford Focus cu numere de Braşov a fost ciuruit şi abandonat pe marginea şoselei, în Germania. Maşina a stat acolo patru săptămâni, abia vineri fiind ridicată de poliţie.

Aproximativ patru săptămâni o mașină a stat pe drumul principal dintre Freiberg și Grossschirma. De la mijlocul lunii octombrie, un Ford Focus de înmatriculare românească, în Braşov, a stat pe marginea drumului B 101, Freiberg și Grossschirma . Mașina a fost izolată cu cordon de poliție.

„Ferestrele sunt sparte, arată ca niște găuri de gloanțe”, a declarat fermierul Gunther Zschommler, pentru freiepresse.de. Maşina a fost abandonată pe intrarea spre un drum agricol şi blochează practic accesul spre terenurile fermierului.

Citiți și:  CONTROVERSE uriașe în Germania pe vaccinarea copiilor! News alert

Câmpul lui Zschommler se apropie imediat de locația mașinii – iar mașina blochează drumul către teren. Acesta este un alt motiv pentru care fermierul are un interes special pentru ca mașina să dispară în cele din urmă. „Și sunt surprins că poliția și întreținerea drumurilor sunt în mod regulat pe drumul principal, dar până acum nu au întreprins nicio măsură vizibilă”.

Secția de poliție din Freiberg a verificat cine este proprietarul și modul în care mașina a ajuns pe a el drum. Mașina nu a fost raportată ca fiind furată în Germania sau în România. Mașina provine din orașul Brașov. „Proprietarul nu a putut fi contactat încă, niciun alt utilizator al vehiculului nu a contactat poliția.”, spune comisarul șef al Poliției din Freiberg.

Citiți și:  Germania dă semnalul în Europa! Decizie de ultim moment în privinţa restricţiilor

Poliţiştii cred că maşina a fost ciuruită mai degrabă cu pietre, dar e posibil şi să se fi tras asupra ei, nefiind încă finalizată ancheta.

Poliţia crede că vehiculul era parcat acolo pentru a scăpa de el. Vineri, autorităţile germane au decis să ridice maşina şi cercetările continuă.

LASA UN COMENTARIU