“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
FOCUS 14NOUTATI

Naționaliștii germani din AfD promit DEPORTĂRI în masă, după ce vor prelua puterea în Germania: Vom returna străinii în țările lor. Cu milioanele!

47962025 605

Politicianul René Springer că va deporta milioane de străini în cazul în care AfD va ajunge la putere, potrivit Remix News.

„Vom întoarce străinii în țările lor. Cu milioane”, a scris el pe X. „Acesta nu este un plan secret. Aceasta este o promisiune. Pentru mai multa siguranță. Pentru mai multă dreptate. Pentru a ne păstra identitatea. Pentru Germania.”, a mai scris el.

AfD și-a promovat politica de „remigrare” în ultimul timp. Partidul s-a concentrat în primul rând pe migranții condamnați pentru infracțiuni, pe care Germania nu i-a putut îndepărta. Cu toate acestea, deși există sute de mii de migranți care sunt „tolerați” în Germania, cifra de milioane prezentată de Springer ar reprezenta un obiectiv mult mai înalt în ceea ce privește deportările.

AFD crește în sondaje

Într-o declarație de la începutul acestei săptămâni, AfD a detaliat o listă lungă de infracțiuni care a implicat migranți în timpul sărbătorilor de Anul Nou, inclusiv cazul a trei migranți care au lăsat inconștient un medic într-un spital din Berlin, un somalez de 20 de ani care a bătut o femeie cu un stingător de incendiu într-un tren lângă Schwetzingen și un migrant ucrainean care a lovit un bărbat de 46 de ani cu o sticlă în Bad Lippspringe.

„Viața de zi cu zi în ‘republica colorată’. Astfel de condiții cotidiene sunt șocante și arată clar: 2024 trebuie să fie anul remigrării! Oricine vandalizează restaurante și gări, atacă medici sau se revoltă în trenuri nu-și are locul aici. Trebuie deportat imediat. În final, trebuie luate măsuri”, a scris AfD.

Mesajul lui Springer privind deportarea vine într-un moment în care AfD tocmai a atins un record de 24% într-un nou sondaj național al YouGov. Rezultatul era considerat cândva de neconceput de puterea din Germania.

Unii utilizatori X au luat o tură de victorie față de cifrele în creștere ale sondajelor AfD.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.