“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MILITAR

Germania avertizează: Rusia pregătește un atac asupra Europei! România se află în vizorul lui Vladimir Putin! În caz de război, rușii ocupă Bucureștiul in 6 ore!

russian president vladimir putin 1 6706276 1704039374464 696x392 1

În conformitate cu informațiile publicate de ziarul german BILD, surse din serviciile de informații europene avertizează că Rusia ar putea să declanșeze un atac asupra Europei în timpul iernii 2024-2025. Această ipoteză este legată și de alegerile prezidențiale din SUA din acel an.

Premierul polonez Donald Tusk a contribuit și el la această avertizare, afirmând că Rusia ar putea ataca Europa în următorii ani, dacă statele din Uniunea Europeană nu iau măsuri pentru consolidarea capacităților lor de apărare, având în vedere restructurarea economiei rusești pe linii militare.

Ziarele și analiștii conturează un tablou îngrijorător pentru anul 2024, subliniind că viitorul lider al SUA poate juca un rol esențial în menținerea situației sub control.

Publicația germană Bild a citat surse din serviciile de informații europene care sugerează posibilitatea unui atac rusesc asupra Europei în timpul sezonului de tranziție prezidențială, în special dacă alegerile prezidențiale din SUA din 2024 vor fi extrem de disputate, fără un lider clar.

Această perioadă de tranziție durează trei luni, începând de la alegerile prezidențiale americane din noiembrie 2024 și până la oficializarea lor în ianuarie 2025.

Potrivit informațiilor obținute, o posibilă lovitură rusă asupra Europei ar putea surveni în această perioadă de tranziție, mai ales dacă principalul candidat republican, fostul președinte Donald Trump, ar fi reales.

Donald Trump, în campania sa prezidențială, a criticat repetat nivelul sprijinului acordat de administrația președintelui Joe Biden Kievului. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat anterior că rezultatul alegerilor prezidențiale din SUA din 2024 poate avea un impact puternic asupra conflictului dintre Rusia și Ucraina.

Instituția de analiză germană DGAP a emis avertismente pentru națiunile occidentale, sugerând că Rusia ar putea lansa un atac direct împotriva NATO în următorii “șase până la 10 ani”.

Polonia, alături de alte țări din estul Europei, se află sub spectrul unei posibile agresiuni din partea Rusiei. Autoritățile poloneze au avertizat că Rusia ar putea viza un stat membru NATO din Europa de Est, inclusiv țări precum Polonia, Estonia, România și Lituania. Donald Tusk, premierul polonez, a subliniat că apărarea spațiului aerian și întărirea flancului estic al NATO sunt priorități absolute.

În contextul unei posibile amenințări rusești, România pare să fie un spectator neputincios. Într-un material anterior, bazat pe rapoarte ale Ministerului Apărării Naționale, se menționează că “în caz de război, rușii ocupă Bucureștiul în 6 ore!”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.