Daca nu sunt pe front, unii soldati americani violeaza gravide sau ucid artisti pe trecerea de pietoni

soldat-american

Tot mai mult, datorită faptului că SUA este unica supraputere militară de pe glob, soldaţii americani se poartă deasupra legii, parcă ar fi pretorienii imperiului roman. Unii soldaţii americani, dacă nu ucid civilii de la nunţile afgane sau irakiene din zona frontului, ca victime colaterale, violează gravide sau ucid artişti rock pe trecerea de pietoni cu jeep-ul.

Că în Afghanistan sau Irak, datorită stresului războiului, psihologic soldaţii americani mai au o scuză că-şi pierd cumpătul şi ucid civili nevinovaţi la nunţi sau asasinează săteni, în Europa, pe vreme de pace vaşnicii membrii US Army se cred tot la război. Aici putem vorbi de un complex de superioritate al militarilor americani, care se cred deasupra legilor omeneşti şi pot face ce vor, să-şi satisfacă poftele ucigaşe sau sexuale, fără să fie pedepsiţi.

În decembrie 2004 un Ford Expedition condus de Christopher Van Goethem, soldat american de la Ambasada SUA din București, la ucis pe artistul rock Teo Peter pe o trecere de pietoni. Soldatul nu a fost artestat de autorităţile române de teamă să nu fim daţi afară din NATO, culmea slugărniciei politicienilor români, iar americanul a fost luat de serviciile secrete ale SUA cu un avion şi trăieşte bine mersi la o fermă de peste ocean râzând în faţa românilor, pe care îi consdideră sub-oameni dintr-o ţară sub-colonială. Faptul că militarilor americani le-a mers, un incident grav s-a repetat zilele trecute.

Citiți și:  Tragedia momentului. Doi bărbați AU MURIT intr-un teribil accident

Doi militari americani staţionaţi la o bază din nordul Italiei sunt acuzaţi de violarea unei românce prezentată drept prostituată, cazul stârnind tensiuni diplomatice între Roma şi Washington, în contextul în care justiţia americană solicită repatrierea celor doi, scrie Il Giornale di Vicenza. Cei doi militari americani – Gray Gerelle Lamarcus şi Edil Mc Cough (amândoi în vârstă de 21 de ani) – sunt staţionaţi la baza militară Del Din, situată în apropierea oraşului Vicenza (regiunea Veneto, nordul Italiei). Cei doi militari americani sunt acuzaţi de tâlhărirea, lovirea şi violarea unei românce în vârstă de 24 de ani, care era însărcinată în şase luni, în oraşul Vicenza. Din cauza agresiunii, care a avut loc acum câteva zile, românca, prezentată drept prostituată, riscă să piardă sarcina şi este internată într-un spital din San Bortolo, în apropiere de Vicenza. Potrivit presei italiene, Statele Unite solicită repatrierea celor doi militari americani pentru a fi judecaţi de o instanţă americană. Primarul din Vicenza, Achille Variati, i-a cerut ministrului italian al Justiţiei, Andrea Orlando, să intervină pentru a opri extrădarea celor doi militari în Statele Unite.

Citiți și:  Tragedie pe calea ferata. A murit la doar 21 de ani

Eu ştiam că numai soldaţii ruşi violau pe timp de război, dar se pare că unii soldaţi americani violează şi tâlhăresc pe timp de pace în inima Europei, pentru că ştiu că nu păţesc nimic. Ei se consideră supra-oameni. Totuşi autorităţile italiene nu sunt slugarnice ca cele de la Bucureşti, ci au coloană şi demnitate, refuzând ca soldaţii vinovaţi să fie preluaţi de CIA şi duşi peste ocean să le râdă italienilor în nas. Carabinierii italieni i-au arestat pe soldaţiii americani şi nu s-au făcut că nu văd crima ca miliţienii români în decembrie 2004. E o dovadă în plus că SUA consideră România o sub-colonie şi nu dă doi bani pe viaţa şi integritatea românilor. O dovadă în plus, deşi avem război la graniţă, în Ucraina, SUA nu a fost în stare să numească un ambasador la Bucureşti de un an de zile. Aproape că le dau dreptate polonezilor care nu dau mare preţ pe garanţiile de securitate ale SUA, de nu au fost în stare să numească un banal ambasador într-o ţară aliată, prietenă şi în pericol de a fi agresată de ruşi, deşi deocamdată militari US Army violează românce gravide. De Ionuţ Ţene – NapocaNews

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
NICOLAE CALINESCU
NICOLAE CALINESCU
6 ani in urma cu

USA ESTE UN STAT CRIMINAL, UN STAT CARE SUPORTA TERORISMUL, IAR SOLDATII AMERICANI SINT ADEVARATII CRIMINALI, ADEVARATII TERORISTI !!! DIN CAUZA LOR ROMINIA ESTE IN SITUATIA DE ASTAZI, DAR ROMINII SINT NISTE IDIOTI RETARDATI, NU POT VEDEA ADEVARUL SI INCA II MAI PUPA IN CUR PE AMERICANI. VA UREZ SUCCES !!!

Mihai
Mihai
6 ani in urma cu

Invata sa scrii. Ai scris "artestat" in loc de arestat!

eusi atit
eusi atit
6 ani in urma cu

america este poporul satanei ,poporul raului