Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
MEDICALMILITARNATIONALSTIRI

MApN cumpără spitale mobile pentru urgențe militare și civile

militari romani mapn armata spital mobil 14154200

MApN, prin UM 02464, a lansat în SICAP un contract cu o valoare maximală de 150 de milioane lei pentru achiziția a patru structuri medicale mobile denumite “formațiune medicală ROL2B”.

Acestea vor putea fi folosite în misiuni de urgență civilă pe teritoriul național în scopul limitării pierderilor de vieți omenești prin triajul, acordarea asistenței medicale de urgență și evacuarea populației civile afectate către structuri medicale de rang superior.

Aceste spitale mobile vor fi livrate la UM-uri din București, Craiova, Focșani și Cluj-Napoca, adică să acopere toate regiunile țării, și astfel să poată veni rapid în ajutorul autorităților locale, dacă situația o va impune.

Furnizarea acestor unități mobile, similar celor care au fost folosite în timpul pandemiei de COVID, se va face în trei ani.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.