Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
MEDICALMILITARNATIONALSTIRI

Armata cere medicilor de familie lista pacienților cu afecțiuni incompatibile cu stagiul militar

recrutare armata

Medicii de familie din București trebuie să prezinte liste cu pacienții cu afecțiuni medicale incompatibile cu stagiul militar, potrivit unei solicitări care a fost transmisă de Ministerul Apărării Naționale.

Conform documentului consultat de redacția RostOnline, medicii de familie din București trebuie să completeze un tabel cu informații „despre bărbații inregistrați cu afecțiuni medicale incompatibile cu îndeplinirea stagiului militar conform ordinului MJ 165 C/01.02. 2023.”

adresa mapn

Tabelul trebuie transmis până la 1 octombrie 2024.

Surse medicale au declarat pentru RostOnline că o adresă similară cu cea primită, marți, de medicii de familie din București a fost transmisă medicilor de familie din țară încă de anul trecut.

Mai mult, potrivit surselor, în textul primit de medicii de familie din București se folosește sintagma „stagiu militar obligatoriu.”

mail

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.