BREAKING NEWS.Eugen Teodorovici dă BOMBA: Legalizarea DROGURILOR și a PROSTITUȚIEI!


Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici a discutat în cadrul unui interviu despre situația actuală a turismului din România. Acesta a declarat că reducerea TVA la 5% pentru turism nu e suficientă pentru dezvoltarea acestei industrii importante și că trebuie să ne uităm la alte ţări. Exemplul ales de demnitar a fost, în mod surprinzător, Olanda.

După obiectivele istorice, prezente ca peste tot în Europa de Vest, oferta turistică deosebită a Olandei constă în două lucruri: consumul liber al drogurilor uşoare şi prostituţia legală.

„Am redus TVA la 5% la turism. Dar trebuie să vedem ce facem de aici înainte, pentru creşterea reală a turismului. Trebuie să vedem cum au făcut alte ţări. Nu vreau să dau exemplu, că se umple de ştiri… nu ştiu, Olanda, ca să fiu mai aproape de subiect”, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, la un interviu acordat DCNews şi preluat de economica.net.

Reuters scria acum câţiva ani că drogurile şi prostituţia au o contribuţie notabilă la economia Olandei. 2,4 miliarde de euro anual produc cele două libertăţi, circa însemnând cam 0,4% din PIB-ul Olandei, mica ţară fiind a şaptea cea mai mare economie a Europei.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile