SE INCING JOCURILE DE PUTERE. Dragnea, de NECLINTIT – Cele TREI CONDITII pe care i le-a pus lui Tudorel Toader pentru a nu-l remania (PRESĂ)


Discuții tensionate în cadrul PSD. Conform unor informații apărute pe surse, liderul PSD i-a pus ministrului Justiției, Tudorel Toader, nu mai puțin de trei condiții pentru a nu-l remania.

Ministrul Justiţiei trebuie să îndeplinească trei mari condiţii puse de Dragnea pentru a rămâne în Guvern: ordonanţa de urgenţă pe amnistie şi graţiere; sesizarea CCR pe subiectul protocoalelor secrete; emiterea un punct de vedere pe Ordonanţa 6, adoptată de Guvernul Cioloş, care a reglementat relaţia procurori-SRI. Deocamdată, Tudorel Toader refuză să dea curs doleanţelor lui Dragnea, susţin surse politice pentru Adevărul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Tudorel Toader, dezvăluiri șocante despre CELEBRA scrisoare anti-Kovesi, catre Financial Times . 'Am aflat după ce a apărut. A costat 40.000 de euro'

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.