fbpx
NATIONALPOLITICASTIRI

Diana Șoșoacă: AUR, partid de consumatori de DROGURI și VIOLATORI! Impostorii i-au FURAT până și proiectul de lege!

Diana Șoșoacă acuză AUR că își asumă paternitatea asupra unui proiect de lege la care nu a contribuit. Senatoarea amintește și de recentele acuzații de viol apărute în spațiul public, atribuite partidului din care a fost dată afară acum doi ani.

sosoaca e1607625797588 1000x600 1

„Împreună cu deputatul Ciprian Ciubuc îi cer senatorului AUR Claudiu Târziu să rectifice minciuna pe care a lansat-o în spaţiul public prin care asumă în mod fals pentru partidul AUR paternitatea unui proiect de lege care nu este al AUR”, a transmis Diana Șoșoacă, într-un comunicat citat de Digi24.

Proiectul a fost scris de deputatul Ciprian Ciubuc. Dintre acești co-inițiatori, doar unul este de la AUR și niciunul nu au contribuit la scrierea proiectului de lege.

„Inițiatorul principal, deputatul Ciprian Ciubuc, este într-un proces cu AUR pentru excludere nestatutară, dar și pentru că a contestat rezultatele așa zisului Congres AUR, așadar faptul că AUR își asumă un proiect de lege al unui deputat pe care l-a exclus din partid e o dovadă de fățărnicie grosolană”, se mai arată în document.

Despre scandalul în care este implicat AUR

„Această manieră de comportament din partea AUR a devenit tipică pentru un partid în rândurile căruia apar, ocazional, ba consumatori de droguri, ba violatori, ba persoane de o violență extremă, dar care se ascunde de fiecare dată de responsabilitatea faptelor grave care au loc în rândurile sale, dar care, în schimb, fură ideile și proiectele altora în căutare de voturi”.

Vezi si – Diana Sosoaca: AUR îşi asumă în mod mincinos un proiect de lege!

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.