“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIENATIONALSTIRI

VIDEO HALUCINANT: o judecătoare se DROGHEAZĂ cot la cot cu traficanții

magistrat consum

O judecătoare de la Tribunalul Suceava, Ana Maria Chirilă, a fost reținută de DIICOT, după ce s-a aflat că le dădea traficanților de droguri date din anchetele DIICOT. Acum au apărut imagini cu judecătoarea în timp ce se droga cot la cot cu traficanții de narcotice.

Mai mult, judecătoarea devenise parte a rețelei de traficanți fiind iubita unuia dintre capii rețelei. Judecătoarea priza frecvent cocaină de față cu copiii ei minori, iar în casă avea mereu cantități nedeterminate de droguri, se arată în rechizitoriul de trimitere în judecată întocmit de Parchetul de pe lângă Înalte Curte de Casație și Justiție.

Printre persoanele vizate în acest dosar se află şi cei care i-ar fi furnizat drogul ”cristal” judecătoarei Ana Maria Chirilă, trimisă în judecată în ianuarie, după ce a fost arestată preventiv în octombrie 2023, pentru mai multe infracţiuni: luare de mită, deţinere de droguri pentru consum, trafic de droguri de mare risc, punere la dispoziţie a unei locuinţe pentru consumul de droguri, folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, favorizarea făptuitorului.

Potrivit unor comunicate transmise, miercuri, de DIICOT şi IGPR, din cercetările efectuate a rezultat că, în cursul anului 2023 pe raza municipiului Suceava s-a constituit un grup infracţional organizat (format din şapte membri), sprijinit de alţi trei inculpaţi, toţi acţionând până în luna martie 2024, în scopul obţinerii unor venituri consistente din traficul de droguri de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe psihoactive.

“Din probatoriul administrat a reieşit că liderul, având legături infracţionale cu membrii unui alt grup infracţional precum şi cu alţi traficanţi, a avut rolul de a procura substanţele interzise şi de a-i coordona pe ceilalţi inculpaţi implicaţi în cumpărarea şi comercializarea drogurilor de risc şi a substanţelor psihoactive. Membrii grupului infracţional porţionau drogurile în doze de circa un gram, pentru care percepeau sume cuprinse între 150-200 lei, în funcţie de cantitatea vândută şi fidelitatea consumatorului. De asemenea, sub coordonarea liderului şi în spaţiul unui local public deţinut de acesta, unul dintre inculpaţi (minor la debutul activităţii infracţionale şi în relaţie de rudenie cu liderul grupului infracţional) a avut sarcini constând în livrarea sau vânzarea de droguri către diverşi consumatori precum şi de încasare a sumelor de bani rezultate. De asemenea, şi alţi inculpaţi, angajaţi ai aceluiaşi local, s-au ocupat de comercializarea substanţelor interzise”, arată anchetatorii.

De asemenea, alţi membri au acţionat pentru transportarea drogurilor şi substanţelor psihoactive ce urmau să fie comercializate, preluându-le de la vânzătorii iniţiali, explică sursa citată. În sarcina liderului grupului infracţional s-a reţinut şi faptul că, în mod repetat, a condus un autoturism pe drumurile publice având acest drept suspendat, iar cu privire la un alt inculpat s-a stabilit că a condus autoturismul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Conform surselor citate, în acest dosar se efectuează cercetări şi cu privire la un alt grup infracţional organizat, care ar fi asigurat aprovizionarea membrilor primei grupări cu droguri de mare risc, dar şi furnizarea unor cantităţi de “cristal” (3-CMC) altor consumatori. Una dintre persoanele cărora le-a fost furnizat “cristal” este o judecătoare, precizează DIICOT.

“Actele de urmărire penală efectuate au relevat că în luna septembrie 2023 unul dintre membri celei de-a doua grupări infracţionale a vândut ‘cristal’ (3-CMC) unui alt inculpat, cunoscând faptul că acesta îl va furniza unei inculpate (judecător la data săvârşirii faptei). Facem precizarea că acesta din urmă a fost trimisă în judecată într-o cauză penală instrumentată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. De asemenea, acelaşi inculpat a pus la dispoziţia grupului infracţional informaţii nepublice obţinute de la inculpată (judecătoare), despre care aceasta avea cunoştinţă în virtutea atribuţiilor de serviciu, informaţiile devoalate vizând investigaţii desfăşurate în cauze penale de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Suceava, cu privire la cele două grupuri infracţionale organizate”, se arată în comunicatul DIICOT.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.