ASISTATII SOCIAL refuză locurile de muncă oferite. Motivele HALUCINANTE pe care le invoca. VIDEO:

Tot mai mulţi asistaţi social pierd ajutorul social pentru că….refuză să muncească sau să se înscrie la cursurile de recalificare. În Dolj au fost tăiate, anul trecut, ajutoarele sociale pentru 90 de beneficiari ai legii venitului minim garantat pentru că au refuzat locurile de muncă puse la dispoziţie. Mulţi dau vina pe probleme de sănătate sau pe lipsa studiilor, însă, în realitate autorităţile locale spun că lenea ar fi motivul real pentru care nu vor să muncească.

Comuna Lipovu, judeţul Dolj, este o localitate cu peste 250 de beneficiari de ajutor social. Anul trecut peste aproape 90 de localnici au rămas fără sprijin financiar de la stat deoarece au refuzat locurile de muncă puse la dispoziţie de Oficiul Forţelor de Muncă Dolj. Ba chiar şi cursurile de recalificare.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

Aurel Bușică – viceprimar comuna Lipovu: „Da, au refuzat şi au fost daţi jos. Unii nu au avut studii, unii nu au avut… nu ştiu ce nu au avut. Nu le-a plăcut la muncă, ştiţi că nu munca nu l-a înnobilat pe om, dar nici lenea nu-l omoară!”

Județul Dolj are peste 13.000 de beneficiari de ajutor social, cei mai mulţi din România.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile