“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATEȘTIRI BUZAU

Cocalarii cu BMW care au furat un sac de cartofi de la un magazin sătesc, ARESTAȚI. Iată șirul de meltenisme comise de cei doi gherțoi

masina lux

Doi cocalari din Buzău au devenit subiect de interes după ce au fost surprinși în timp ce furau un sac cu cartofi din fața unui magazin sătesc din Smeeni, deși circulau cu un bolid de lux. Această întâmplare i-a adus în atenția autorităților, iar cei doi au fost reținuți pentru mai multe infracțiuni grave și plasați în arestul Poliției.

Cei doi bărbați, unul în vârstă de 28 de ani, celălalt în vârstă de 54 de ani, erau deja cunoscuți polițiștilor pentru multiplele furturi comise în zona Buzăului și în județele învecinate, precum Brăila sau Prahova. Ultimele acțiuni ale lor s-au concentrat în special în localitățile din Buzău.

Din Gherăseni au furat doi porci din curtea unui localnic și au sustras o mașină ce aparținea unei companii comerciale. Nu doar au furat vehiculul, dar l-au și alimentat fără a plăti. În plus, în timp ce fugeau de la stația de alimentare, au fost implicați într-un accident rutier. În final, au abandonat mașina furată în Gălbinaşi.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Buzău, în intervalul 3 – 13 decembrie a.c., cei doi bărbați din Buzău au comis aceste infracțiuni, sustrăgând animalele de la o gospodărie din Gherăseni și vehiculul care aparținea unei firme din zonă.

De asemenea, ar fi alimentat mașina furată fără a achita contravaloarea combustibilului și au fost implicați într-un accident rutier cu pagube doar materiale. Apoi, mașina furată a fost abandonată în Gălbinaşi. Valoarea prejudiciului produs a fost estimată la peste 25.000 de lei de către persoanele afectate.

Polițiștii au demarat imediat o anchetă și au efectuat percheziții la locuințele celor doi bărbați, unde au confiscat sume semnificative de bani, precum și un vehicul suspectat că ar fi fost furat.

“În urma percheziției, au fost confiscate un autoturism despre care există suspiciuni că ar fi fost sustras, mai multe telefoane mobile, dispozitive de stocare, 12.000 de lei, 55 de euro, 3900 de bolivari și alte bunuri pentru care nu s-a putut justifica proveniența.”

Cei doi hoți au fost plasați în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzați de furt calificat, furt calificat în scop de folosință, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

VEDEȚI VIDEO AICI – Meltean cu BMW, surprins în timp ce fură cartofi din fața unui magazin sătesc / VIDEO

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.