“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

O femeie a fost reținută după ce a lovit un polițist în zona genitală

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of STIRE MESAJUL 6
xr:d:DAFfJ1nA4sM:8188,j:3598800037968530607,t:24040517

Femeia de 56 de ani din Medgidia a fost reţinută pentru 24 de ore după ce a agresat un poliţist în sediul Poliţiei Medgidia, lovindu-l cu piciorul în zona genitală.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, ea este cercetată pentru ultraj.

Conform comunicatului emis de procurori, incidentul a avut loc pe data de 4 aprilie 2024, în jurul orei 10:00, în sediul Poliţiei municipiului Medgidia, judeţul Constanţa.

Fără să i se fi permis accesul, femeia l-a agresat pe agentul de poliţie M.M.C., aflându-se în timpul serviciului, lovindu-l cu palma în zona mandibulei drepte şi cu piciorul în zona genitală, provocându-i suferinţă fizică.

În urma agresiunii, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, femeia venise la sediu pentru a se interesa de situaţia unei plângeri aflate în competenţa Poliţiei Medgidia.

Poliţiştii au informat că femeia, după ce a ameninţat ofiţerul de serviciu, a intrat în holul instituţiei, unde accesul este limitat, şi a început să înregistreze cu un telefon mobil. În momentul în care i s-a cerut să părăsească zona, a reacţionat violent, agresând poliţistul.

C.V., femeia în cauză, se află în prezent sub investigaţie pentru aceste acuzaţii grave de ultraj împotriva unui reprezentant al legii.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.