“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INCORECT POLITICINTERNATIONALMEDICALPOLITICASTIRI

Acesta e semnalul de a fi ARESTAȚI toți liderii ANTI-SISTEM pentru “răzvrătire contra orânduirii de stat” cum o făceau COMUNIȘTII pe vremuri

skynews france terror charge 5556274

Rémy Daillet-Wiedemann – deținut politic. Începe prigoana contra politicienilor ~precum Diana Șosoaca~ și la noi?

Așa cum toate masurile anti-vaccin au fost coordonate de la OMS și de la Bruxelles și din Franța, sesizăm o tendință îngrijoratoare -un semnal ocult- pe care liderii neo-marxiști par să-l dea guvernelor din țările satelit ale U.E.. Recent, un politician francez de “extremă dreapta”, a fost arestat pe motiv că acesta “instiga” populația pe internet la atacarea centrelor de vaccinare.

Atat timp cât lumea nu a trecut la așa ceva era un simplu delict de opinie asimilat cu a gândi împotriva sistemului, faptă pentru care te alegeai cum ani grei de pușcărie la canal pe vremea comunismului, existând infracțiunea de uneltire contra orânduirii de stat.

Și la noi, unora dintre manifestanții cei mai dârji, cum ar fi Raul Cotor, li s-au întocmit dosare penale.

Tradus de pe SkyNews – Franța: Fost politician acuzat de terorism pentru un complot de “extremă dreaptă” de a ataca centrele de vaccinare.

Rémy Daillet-Wiedemann și-a câștigat adepți cu videoclipurile pe care le-a facut și solicită o „lovitură de stat populară”, susținând că măștile de protecție sunt „inutile din punct de vedere științific” și cerând distrugerea rețelelor 5G.

Fostul politician care a cerut răsturnarea guvernului francez a fost acuzat de terorism din cauza unui complot de extremă dreaptă de a ataca centrele de vaccinare.

Alte ținte au inclus o loja masonică, potrivit autorităților.

skynews daillet wiedemann france 5556355

Rémy Daillet-Wiedemann a fost deja acuzat că a condus la răpirea unei fetițe de opt ani luate de la casa bunicii sale în aprilie.

“Răpirea”, efectuată în numele mamei copilului care își pierduse custodia.

Fata a fost în cele din urmă recuperată în Elveția, iar poliția franceză a emis un mandat internațional de arestare pentru Daillet-Wiedemann, care locuia cu familia sa în Malaezia.

El a fost forțat să se întoarcă în Franța și arestat când autoritățile malaeziene l-au deportat pentru că nu mai avea drept de ședere din luna iunie. Acesta a fost închis în estul Franței.

Noile acuzații au apărut de atunci și implică mai multe persoane din același cerc “extremist”.

Avocatul lui Daillet-Wiedemann, Jean-Christophe Basson-Larbi, și-a descris clientul ca fiind un prizonier politic.

skynews daillet remy wiedemann 5556375

În anii 2000, Daillet-Wiedemann a fost un politician local din sud-vestul Franței, care a fost alături de Mișcarea Democrată de centru.

Vezi si: EXCLUSIV: Ce DATORII are Cătălin Botezatu – cel ce a făcut primii bani din FALIMENTUL Bancorex iar acum face afaceri alături de Sile Cămătaru cu Guvernul României privind TESTELE COVID din școli

Se spune că mai târziu a fost exclus din partid, înainte de a deveni mai de extremă dreapta.

El a câștigat adepți cu videoclipuri în care se cere o „lovitură de stat populară”, spunând că măștile de protecție sunt „inutile din punct de vedere științific” și cerând distrugerea rețelelor 5G.

El a promis că va candida la funcția de președinte la viitoarele alegeri din Franța.

Vezi si: Ce conține VACCINUL? Big pharma nu își asumă responsabilitatea! Reputat medic: Nu avem garanții contra cancerului și mutațiilor genetice. VIDEO

IMG 20211107 WA0020

Raport de expertiză fizico-chimică șocant: măștile conțin arsenic, plumb, seleniu și titan de zeci de ori peste limita admisă.

Notă umoristică* – Și în România exista posibilitatea ca centrele de vaccinare din Maramureș să fie “atacate” după cum observați în videoclipul de mai jos:

Vezi și: Număr record de cazuri pentru țara lăudată că a eradicat Coronavirusul

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.