“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ANALIZEPOLITICA

Cornel Nistorescu: Șoșoacă – o diversiune? (ARTICOL PLĂTIT DE SIMION PENTRU SUBMINAREA DIANEI ȘOȘOACĂ)

Orb să fii să nu vezi că tot statul paralel cu toți slujitorii lui trimiși pe scenă, cu toate instituțiile penetrate, se străduiesc să-l blocheze pe George Simion din ascensiunea sa la electorat.

Sosoaca 1000x600 1 1000x560 1

ATENȚIE: Cornel Nistorescu, autorul acestui articol, a fost platit de George Simion pentru denigrarea Dianei Sosoaca.

De pe Cotidianul.ro:

A izbutit Diana Șoșoacă să tragă o cortină colorată, de circ peste precaritatea bugetului propus de guvernul Ciolacu? Sigur! Cu asupra de măsură! Dezbaterea publică premergătoare trimiterii la aprobare în Parlament a fost tot o făcătură.

Un fake de dezbatere. Nici o explicație, nici o fundamentare. Un vis urît de noapte guvernamentală încheiat într-un coșmar de proiecție financiară. Ca o discuție despre economie în fuga unui cal speriat de avioane.

Scandalul iscat în Parlamentul României cu ocazia dezbaterii Bugetului pe anul 2024 a fost și el de rahat. Aproape că ne-a descalificat pe toți. A depășit toate precedentele, logica, bunul-simț și regulamentul de funcționare al Camerelor. Nu m-ar mira să nu fi făcut carieră de știre trăznită și pe televiziunile din lumea largă.

Articole conexe

Dezbaterea n-a mai avut loc pentru că risca să ne arate în ce fundătură periculoasă ne aflăm. Și ce puțină minte au cei care l-au conceput. Plimbările useriștilor cu cutiile de carton inscripționate arătau mai mult a joc preșcolar.

Și atunci ce a putut fi? Am avut parte de o explozie puternică a fibrei noastre de flecari apolitici cu ifose de patrioți responsabili? A fost o criză de nervi a unor bezmetici fără busolă? Sau am avut parte de o diversiune bine calculată? Pentru a ne apropia de un răspuns ar trebui să privim în trecutul personajelor de acest fel. N-a fost Corneliu Vadim Tudor o diversiune a vechii și a noii Securități din țara noastră? Pe fondul culturii și vitalității sale, băieții și-au strecurat oamenii și au dictat țintele. N-a fost Gigi Becali cu pămînturi și cu partid cu tot opera lui Hrebengiuc și Taher? N-a fost Mitică Dragomir omul miliției? Traian Băsescu nu răspundea la comenzi? Mihai Răzvan Ungureanu nu era agățat și el? Nu este USR-ul o lucrare de intelligence? Nu este suspectat și George Simion?

După tentativa de scandal a soțului Dianei Șoșoacă la adresa profesorului Andrei Marga, pusă la cale în timpul unei dezbateri la Miercurea Ciuc, unde am fost martor și de la care deținem fotografii și secvențe filmate, sunt obligat să o suspectez pe Diana Șoșoacă de operațiuni de circ puse la cale. La Miercurea Ciuc, ceata de șoșocari a înscenat o contestare a profesorului Andrei Marga pentru că păpușarul din umbră vedea în el un posibil adversar al tuturor candidaților, dar și al Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale. Madama, în ciuda studiilor, gîndește năvalnic cu idei de gospodină adăugată distribuției dintr-o piesă de I. L.Caragiale. Se visează unsă ca prezident cu mare gabarit al României!

În scenele din Parlament, s-a văzut de departe că ea a plusat cu orice preț pentru declanșarea unui scandal. L-a căutat cu lumînarea. Mult prea grotesc, mult peste măsură, mult prea provocator ca să i se fi năzărit din senin. Se purta ca o coana Mița care abia așteaptă o îmbrînceală, o înjurătură sau să primească o palmă ca să anunțe „plîngere și proces penal”. În ultima vreme, ea strigă și la trecerea de pietoni, la semafor și după autobuze că le face plîngere penală!
Cu ce scop a început Șoșoacă bîlciul din Parlament? L-a provocat la întrecere pe Simion ca să-i arate cine-i mai tare în clonț? Sau ca să aibă ce transmite pe facebook? (De ce rețeaua nu-i întrerupe și nu-i suspendă hămăielile?) Sau Soșoacă s-a înrolat (voluntar sau motivat) în campania de blocare cu orice preț a lui George Simion? Orb să fii să nu vezi că tot statul paralel cu toți slujitorii lui trimiși pe scenă, cu toate instituțiile penetrate, se străduiesc să-l blocheze pe George Simion din ascensiunea sa la electorat? Bănuiesc că există și o comandă externă și un hîc dat redacțiilor subordonate ca atunci cînd scriu sau vorbesc despre Simion să adauge imediat ”președintele partidului extremist AUR”. Tot PSD-ul, cu liberali și cu USR-iști, cu Digi24 și cu G4media strigă de dimineața pînă noaptea tîrziu „partidul extremist AUR” și, fără să priceapă, îl sprijină la creșterea sa în materie de simpatie și susținere.

Exasperarea unora de a rezolva „pericolul George Simion” s-ar putea afla și îndărătul circului făcut de Diana Șoșoacă în Parlament. Cățeii n-au speriat ursul și au împins-o la hămăială pe madam. Să-l porcăiască și să încerce să-i mai ciupească din electorat. Și, dacă nu ține nici așa, să încerce pe alte căi.

Un dosar, un flagrant, un document, un martor mincinos, orice care să devină pretext pentru scoaterea lui din joc!
Punem pariu?

Nota redacției: Cornel Nistorescu, autorul acestui articol, a fost platit de George Simion pentru denigrarea Dianei Sosoaca.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.