“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALPOLITICASTIRI

Ordinarul GEORGE SIMION S-A DUS SĂ FURE PROTESTUL FERMIERILOR: Acesta a fost huiduit de inclusiv de transportatorii care vor să intre în București: „Ai venit pentru voturi!”

george simion aur protest fermieri 640x400 1

Preşedintele AUR, George Simion, s-a dus, joi seară, la transportatorii care protestează la intrarea în Capitală şi le-a cerut jandarmilor să le permită accesul în Bucureşti cu tractoarele. O parte dintre protestatari l-au huiduit şi i-au cerut să plece, acuzându-l că urmăreşte doar câştigarea de voturi. Totul a fost transmis în direct chiar pe contul de Facebook.

George Simion s-a dus, joi seară, la transportatorii și fermierii care protestează la Ghiajna, accesul în Capitală fiindu-le interzis de jandarmi şi poliţişti.

Simion a acuzat PSD şi autorităţile că vor să blocheze dreptul oamenilor de a protesta şi de a-şi manifesta nemulţumirea.

Liderul AUR a insistat ca jandarmii să permită accesul tractoarelor în Bucureşti, iar jandarmii i-au explicat faptul că acest lucru este interzis de lege, dar transportatorii se pot deplasa pe jos către sediul Guvernului.

Întrebat de ce s-a dus acolo, Simion a răspuns: „Pentru că de ce îi e frică lui Ciolacu, Grindeanu şi Barbu nu scapă. De ce ţi-e frică nu scapi, PSD-ule!”.

Unii dintre protestatari şi-au exprimat, însă, nemulţumirea cu privire la prezenţa liderului AUR şi l-au huiduit: „Lasă-ne protestul, Simion! Aţi venit să vă faceţi numărul, domnule Simion”.

„Unde ai fost când ne-a fost greu”, „Ai venit pentru voturi”, i s-a mai strigat.

Anterior, în postări pe Facebook, liderul AUR a negat că formaţiunea s-ar afla în spatele protestului.

„Nu suntem noi «în spatele» protestelor, dar îmi exprim public susţinerea faţă de doleanţele protestatarilor”, a scris Simion pe Facebook.

Sute de transportatori din toată ţara au participat, joi, la a doua zi de protest. Camioane din toată ţara au pornit către Bucureşti, pentru a se alătura angajaţilor firmelor de transport care protestează deja, pe centura Capitalei.

Mai mulţi transportatori și fermieri se află în Chiajna. Jandarmii și poliția nu le permit accesul către Capitală.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.