VIDEO | Discursul unui primar: „Consilierul meu personal S-A VACCINAT și ESTE BOLNAV. Dacă medicii mi-au spus că NU SE VACCINEAZĂ, de ce ne OBLIGAȚI pe noi?”

Primarul localității Bosanci, Neculai Miron, a spus în cadrul unei întâniri cu responsabili județeni, că nu s-a vaccinat și nici nu are de gând, deoarece colegii săi care au apelat la această procedură sunt suferinzi în acest moment.

El a mai explicat că a discutat cu medici din județ care i-au spus că nu se vor vaccina și în aceste condiții, nici el n-o va face.

„Eu nu sunt vaccinat și nici nu mă vaccinez, atâta vreme cât medicii specialiști din localitate și din județ, cu care am discutat, și mi-au spus că ei și familiile lor nu se vaccinează, cum puteți să ne impuneți nouă și cadrelor didactice, să ne vaccinăm cu ceva experimental”, a spus Miron.

Edilul a mai zis că unul dintre consilierii săi este vaccinat și este infectat din nou, în aceeași situație aflându-se și un coleg de-al său.

Discursul a venit în contextul în care sute de părinți și copii din Bosanci au protestat miercuri împotriva deciziei Ministerului Educației de a-i ține departe de școală, pe motiv că rata de vaccinare a personalului școlar nu depășește 60%.

Suceava este județul cu cea mai mică rată de infectare din România, dar și cu cea mai mică rată de vaccinare din țară.

Vezi si – Doctorii suedezi cer STOPAREA VACCINĂRII după dezvăluirile de fraudă publicate de British Medical Journal

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *