VIDEO | Discursul unui primar: „Consilierul meu personal S-A VACCINAT și ESTE BOLNAV. Dacă medicii mi-au spus că NU SE VACCINEAZĂ, de ce ne OBLIGAȚI pe noi?”

Primarul localității Bosanci, Neculai Miron, a spus în cadrul unei întâniri cu responsabili județeni, că nu s-a vaccinat și nici nu are de gând, deoarece colegii săi care au apelat la această procedură sunt suferinzi în acest moment.

El a mai explicat că a discutat cu medici din județ care i-au spus că nu se vor vaccina și în aceste condiții, nici el n-o va face.

„Eu nu sunt vaccinat și nici nu mă vaccinez, atâta vreme cât medicii specialiști din localitate și din județ, cu care am discutat, și mi-au spus că ei și familiile lor nu se vaccinează, cum puteți să ne impuneți nouă și cadrelor didactice, să ne vaccinăm cu ceva experimental”, a spus Miron.

Edilul a mai zis că unul dintre consilierii săi este vaccinat și este infectat din nou, în aceeași situație aflându-se și un coleg de-al său.

Discursul a venit în contextul în care sute de părinți și copii din Bosanci au protestat miercuri împotriva deciziei Ministerului Educației de a-i ține departe de școală, pe motiv că rata de vaccinare a personalului școlar nu depășește 60%.

Suceava este județul cu cea mai mică rată de infectare din România, dar și cu cea mai mică rată de vaccinare din țară.

Vezi si – Doctorii suedezi cer STOPAREA VACCINĂRII după dezvăluirile de fraudă publicate de British Medical Journal

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Si ce raspuns ai gasit, don primare ???
    Nu cumva ca doctorii au devenit INSTRUMENTE ALE MORTII si sint platiti ca atare ???
    Pune-te, frate, in fruntea cetatenilor care te-au ales si hai sa-i fugarim in Iad pe nazisti !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *