“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALMEDICAL

Lista cu VACCINURILE OBLIGATORII pentru a trece granițele. Ordin de la OMS / Se aplică din noiembrie

În noiembrie OMS va publica lista de vaccinuri obligatorii, fără de care nu vei mai putea trece granița.

lovitura oms n noiembrie lista cu vaccinurile obligatorii pentru a trece grani ele video 1

După ce Comisia Europeană a predat sistemul certificatelor digitale Covid în mâinile OMS, iată ce se va întâmpla cu libertatea de circulație. Dezvăluirea este făcută de profesorul Joseph Tritto, în cadrul unei conferințe la Senatul italian.

În contextul unei reforme propuse de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), profesorul italian Josef Tritto a avertizat, la o conferință la Senatul italian în 28 iunie, că sfârșitul lunii noiembrie reprezintă termenul limită pentru aprobarea documentului de reformă și a permisului global de sănătate privind vaccinările. Această reformă implică transformarea permisului verde de sănătate în Europa într-un permis global de sănătate, care acoperă toate tipurile de vaccinări. Prevederile acestui document devin executorii pentru toate țările care au semnat proiectul, indiferent de voința politică locală a instituțiilor din fiecare țară.

„Această reformă prevede clauze de obligație ca țările să accepte agenda de vaccinare orice ar fi ea impusă de conducerea OMS și să fie implementată în țările care au semnat și nu se opun tratatului”, a spus profesorul Tritto, citat de ilgiornaleditalia.it.

Una dintre preocupările majore exprimate de profesorul Tritto se referă la lista vaccinurilor obligatorii care urmează să fie publicată de către OMS după sfârșitul lunii noiembrie. Această listă ar include vaccinuri pentru toate categoriile de vârstă, de la copii la bătrâni, și va fi valabilă pentru deplasarea între țările europene. Cu toate acestea, Tritto a subliniat că multe dintre aceste vaccinuri nu au fost testate pe scară largă pe oameni, ceea ce ridică riscuri și preocupări cu privire la mobilitatea populațiilor în lume.

Profesorul Tritto demască scandalul: „Nu avem lista vaccinurilor, vor exista și alte vaccinuri noi care nu au fost niciodată testate cu adevărat la scară largă pe oameni cu un risc incredibil asupra mobilității populațiilor din Europa în spațiul Schengen, dar și față de țări terțe care nu vor aproba acest document”.

Reforma propusă de OMS are sprijinul Comisiei Europene, care a afirmat că va urma linia directoare a OMS fără a solicita avizul țărilor membre sau al Parlamentului European. Cu toate acestea, este esențial de menționat că aprobarea reformei necesită consimțământul țărilor, având în vedere protecția drepturilor omului în Carta fundamentală a ONU. Cu riscurile pe care le implică lista de vaccinuri obligatorii și consecințele asupra mobilității, este crucial ca instituțiile naționale să se opună și să solicite modificări adecvate, cere Profesorul Tritto. Dar pe de altă parte țările europene sunt conduse de politicieni complet de acord cu tot ce se decide la Bruxelles, astfel că este puțin probabil ca vreo țară să se mai opună.

Deocamdată, unele dintre țările BRICS (Brazilia, Rusia, China, Africa de Sud) s-au opus și chiar Rusia a amenințat că se va retrage din OMS. Statele Unite au prezentat și ele amendamente și au precizat că nu există niciun motiv ca OMS să controleze ceea ce se întâmplă în Statele Unite chiar dacă ei au fost promotorii acestei agende.

Joseph Tritto este un medic și cercetător italian care lucrează de ani de zile în străinătate, în principal la Paris, Londra și New York. Profesor de Microchirurgie și Microtehnologie la Universitatea Aston, Birmingham și în Micro și Nano Tehnologii, la BIB, Universitatea Brunel, Londra. Director de Nano Medicine, Universitatea Amity din New Delhi, India, medic șef adjunct la Institutul de Științe Medicale Kamineni, Hyderabad, India.

Președinte al Academiei Mondiale de Științe și Tehnologii Biomedicale – mediul academic WABT sub auspiciile INSULA/UNESCO). Președinte al ICET/Consiliu Internațional pentru Inginerie și Tehnologii. Președinte WABIT – Asociația Mondială a Tehnologiilor Bio Info. Președinte BioMiNT (WABT) – Micro și NanoTehnologii în Biomedicină.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.