Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
MEDICAL

De ce vrea Klaus Schwab să Vaccineze întreaga Omenire?

Iată întrebarea pe care ar trebui să ne-o punem cu toți. De răspunsul la ea s-ar putea să depindă viața noastră.

183786.jpg 637x565 1

Un editorial al lui Steve Jalsevac în LifeSiteNews tradus pentru cititorii ActiveNews. Titlul și intertitlurile aparțin redacției

Ascultați ce spune Klaus Schwab în acest scurt video. Oamenii din toată lumea ar trebui să se gândească de ce a spus aceste lucruri?

Ce motive a avut să facă o asemenea declarație – vaccinarea totală – mai ales după tot ce am îndurat și am aflat în ultimii ani despre virusul COVID, despre obligativitate, despre vaccinuri și despre Schwab însuși și toți cei asociați cu el?

Ce argument ar putea avea care să justifice o asemenea pretenție globală?

LifeSiteNews a publicat o mulțime de articole despre criza COVID. A fost o aventură uimitoare, fără precedent în istorie, oferind noi dezvăluiri în fiecare zi.

La început, nu am știut aproape nimic despre virus: ce era, de unde provenea, cât de periculos era în realitate și cum trebuia tratat.

Am intuit însă că, în spatele călcării în picioare – perfect coordonate –a drepturilor umane fundamentale, a suspendării relațiilor normale medic-pacient și a practicilor medicale standard aprobate simultan în numeroase țări, după răspândirea virusului, se ascundea ceva foarte rău.

Lucrătorii din sănătate care nu s-au conformat au fost pedepsiți.

Companii, agenții guvernamentale, școli și universități au concediat sau exmatriculat cu cruzime mii de persoane care au refuzat să se supună.

Mai rău, bisericile au cedat presiunii guvernelor și și-au închis porțile, pedepsind clerul și laicii care ignorau directivele extreme și iraționale.

Cea mai mare parte dintre oameni s-au transformat în niște drone obediente, fără a-și mai pune întrebări despre toată această nebunie. Ca și cum am fi fost drogați.

Avem acum majoritatea răspunsurilor la întrebările inițiale. Pentru cei mai mulți, COVID-ul nu s-a dovedit mai periculos decât gripa obișnuită. Dar gripa ucide de multă vreme, anual, milioane de persoane dintre cele mai vulnerabile.

COVID-ul a făcut la fel. Am aflat însă că 85% din toate aceste decese puteau fi evitate.

Un mare număr de persoane au murit – mai bine zis au fost ucise – din cauza protocoalelor spitalicești obligatorii pentru tratarea COVID, care interziceau utilizarea unor protocoale mult mai puțin costisitoare, dar care erau mai sigure și mai eficiente.

A fost o crimă împotriva umanității.

Știm acum cu toții că virusul COVID este o armă biologică creată deliberat, la fel și injecțiile COVID – pe care ar trebui să refuzăm să le numim „vaccinuri”, deoarece au oferit avantaje foarte puține sau deloc.

Știm că a existat și o puternică implicare militară în crearea și producerea virusului și a injecțiilor.

În continuare, nu cunoaștem care sunt efectele pe termen lung ale virusului și ale injecțiilor.

În ce privește injecțiile, chestiunea este extrem de îngrijorătoare.

Să repetăm întrebarea principală a acestui articol, pe care toată lumea ar trebui să și-o pună:

„De ce Klaus Schwab, Bill Gates, Joe Biden, Justin Trudeau, Anthony Fauci, OMS și mulți alții dintre cei mai corupți și mai înverșunați propovăduitori ai reducerii populației și ai guvernării mondiale insistă cu toții că nimeni din lume nu va fi în siguranță până când toți oamenii nu vor fi injectați împotriva COVID?”

De ce vor ei să elimine un grup de control reprezentat de persoanele nevaccinate, care ne-ar permite să facem comparația cu efectele asupra miliardelor de persoane injectate cu „vaccinul” experimental?

Foarte bizar și suspect.

Dacă nu vă puneți această întrebare și nu sunteți foarte preocupați de ea, probabil că sunteți periculos de anesteziați, de neinformați sau prea speriați pentru a răspunde.

O altă explicație nu poate exista.

Bunul simț obișnuit ar trebui să îi spună oricui să facă exact contrariul a ceea ce aceste obscen de puternice persoane și organizații recomandă sau insistă.

Și, totuși, milioane de suflete sărmane încă mai poartă acele nefolositoare și dăunătoare măști, pentru că doctorii lor sau membrii familiei lor influențați de media fac presiuni asupra lor, pentru că la locul de muncă sau în universități sunt încă în mod straniu solicitate sau din alte motive.

Nici unul dintre aceste motive nu merită riscul.

Luați-vă un alt medic, găsiți-vă un alt loc de muncă, ignorați-i cu îngăduință pe membrii familiei sau căutați o altă școală.

De acord, toate acestea pot fi dificile, însă viața și sănătatea voastră pe termen lung sunt mai importante.

Este adevărat că majoritatea celor care s-au înțepat par să fie bine și nu au suferit încă nici o reacție adversă vizibilă.

Însă, a lua o decizie majoră pentru sănătate doar pe baza acestei simple observații este o nebunie. Înseamnă să confundați dorințele cu realitatea.

În schimb, ar trebui să ținem cu toții seama de următoarele:

  1. Cei care promovează cu cea mai mare înverșunare injecțiile, inclusiv toată presa pe care o controlează, fac parte din elementele cele mai contrare eticii, sunt autoritari și nedemni de încrederea societății. Trecutul lor o demonstrează. Sunt binecunoscuți pentru obiectivul lor principal – puterea și controlul lumii. Nu dau doi bani pe viața umană individuală, pe libertate sau pe Dumnezeu.

  2. Au suferit și au murit din cauza injecțiilor experimentale COVID mai multe persoane decât în urma oricărui alt „vaccin” din întreaga istorie. De departe. Este o realitate. Există multe dovezi solide în această privință. Ignorați statisticile și studiile false. Puțin contează că injecțiile nu v-au făcut rău, vouă, prietenilor sau familiei. Sunt încă multe aspecte îngrijorătoare care li se petrec injectaților, mai ales celor care își administrează – și continuă să o facă – așa-zisele „boostere”.

Inventatorul tehnologiei ARN-mesager și apărătorul libertății medicale, dr. Robert Malone, a afirmat într-un articol recent, în legătură cu „vaccinurile”:

„Aceste produse… nu oferă protecție împotriva infecției, nu împiedică infectarea, nu împiedică boala, nu împiedică răspândirea, nu împiedică spitalizarea, nu împiedică decesul. Iar ultimele date arată că pentru acești indivizi hiper-imunizați, hiper-inoculați, exacerbează de fapt riscurile de a dezvolta o boală sau de a muri, pentru că distrug sistemul imunitar.”

Atunci de ce ar risca cineva să le primească, să le promoveze sau să le facă obligatorii? Nu are nici un sens.

Producerea unui vaccin împotriva coronavirușilor este imposibilă, deoarece aceștia suferă în permanență mutații.

Numeroși oameni de știință au avertizat că este periculos să „vaccinezi” persoane cu un vaccin experimental împotriva unui virus nou, în timpul unei pandemii, deoarece aceasta creează variante mai periculoase, care ar putea avea consecințe catastrofale pe termen lung.

Știm de asemenea că injecțiile ARN-mesager au un potențial de modificare a geneticii umane din cauza modului în care sunt create.

De aceea, sunt numite mai corect„terapii genetice”.

Acest potențial ar putea fi cel mai periculos și mai înspăimântător dintre toate.

Cititorii obișnuiți ai LifeSiteNews știu multe despre aceste aspecte. Am prezentat un mare număr de dovezi irefutabile de la medici, oameni de știință și alți profesioniști de renume mondial, apropiați de domeniul medicinei – care nu au avut câștiguri financiare și nici alte beneficii pentru că au spus adevărul științific și medical despre COVID.

Dimpotrivă, au îndurat uriașe persecuții, amenințări, și-au pierdut slujbele, pozițiile, carierele și cea mai mare parte a veniturilor pentru că au respectat Jurământul lui Hipocrat sau pentru că au fost onești și etici în cercetările și declarațiile lor despre COVID și „vaccinuri”.

De ce nu i-ar crede cineva mai mult pe aceștia decât pe cei care beneficiază din plin – într-un fel sau altul – din promovarea sau obligativitatea „vaccinurilor”?

Bunul simț ar trebui să ne spună că e mai probabil să spună adevărul profesioniștii care nu au beneficii, ci persecuții, de pe urma avertizărilor lor privind aceste arme biologice și care totuși perseverează.

Așadar, de ce Klaus Schwab spune că toți oamenii din lume trebuie să fie injectați?

Nu are cum să fie pentru sănătatea noastră – orice ar spune – deoarece nimic nu dovedește acest lucru. Opusul este adevărat.

Atunci, injecțiile trebuie să aibă un alt scop. Ce scop? Trebuie să fie ceva foarte important.

Se cheltuie multe miliarde pentru asta, iar drepturile și libertățile sunt călcate în picioare peste tot, pentru ca acest program să fie impus.

De aceea întrebăm:

CARE ESTE SCOPUL REAL AL INJECȚIILOR COVID DESPRE CARE NU NI S-A SPUS NIMIC?

Există un consens care se formează printre profesioniștii onești din medicină că un scop important al injecțiilor este reducerea populației lumii.

Multe semne indică acest lucru – statistice, medicale, științifice și circumstanțiale.

Un aspect circumstanțial este că principalii promotori ai „vaccinurilor” sunt cu toții adepți ai reducerii populației.

Iată un alt citat din dr. Robert Malone:

„Ceea ce fac ei este să le impună oamenilor vaccinarea și cred că ucid oamenii cu această vaccinare. Este o crimă. Practic, asasinează oameni în spitale (cu protocoalele aprobate privind ventilarea și remdesivirul). Mortalitatea generală este acum mai mare în rândul celor vaccinați decât al celor nevaccinați.”

Sunt multe citate asemănătoare ale unor alți profesioniști importanți din domeniul medicinii, care acum au înțeles și au curajul să vorbească.

Spun „curaj” pentru că este nevoie de curaj să faci deschis asemenea declarații, din cauza inevitabilei reacții de ură care este organizată întotdeauna împotriva oricui expune aspecte negative despre agenda injecțiilor COVID.

Totuși, trebuie să fie și alte motive.

Există numeroase indicii că substanțele din injecții ar putea fi folosite la controlul oamenilor și la promovarea agendei transumaniste.

De ce afirm acest lucru? Principalii promotori ai „vaccinurilor” sunt adepți ai globalismului și ai Noii Ordini Mondiale, care în mod deschis au vorbit, finanțat și lucrat la mijloacelor de folosire a tehnologiei pentru a controla oamenii și pentru a combina omul cu tehnologia –Transumanismul.

Ei vorbesc și scriu de mulți ani despre o sclavie digitală globalistă pentru toți oamenii.

Acesta nu mai este un secret. Este o temă care se discută deschis de o bucată de vreme. LifeSiteNews a publicat numeroase articole despre aceste aspecte care sunt foarte avansate.

Nu doar câțiva, ci toți ar trebui să ne punem aceste întrebări și să facem tot ce ne stă în puteri pentru a afla răspunsurile, să le spunem altora să facă la fel și apoi să stabilim împreună cu ceilalți ce se poate face.

Continuați să citiți și să cercetați, căutați oameni care gândesc la fel ca voi. ACȚIONAȚI. Vorbiți cu oficialii voștri aleși. Candidați – pentru orice funcție.

Dacă credeți în Dumnezeu, veți găsi o cale. Dacă nu, vă va fi mult mai dificil și aveți șanse mai mari să vă prăbușiți din cauza disperării sau a presiunilor de a vă supune pretențiilor globaliștilor.

Ne aflăm într-un război. Este un război real, dar foarte diferit de toate războaiele de până acum.

A sosit vremea să luptăm. Găsiți-vă un loc în luptă.

Nu încercați să vă ascundeți. Nu veți reuși.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.