“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICALNOUTATI

Joe Rogan: “Sunt furios pe psihopații ăștia. Vorbesc despre experimente cu vaccinuri pe copii adoptivi”

joe rogan sunt furios pe psihopa ii tia vorbesc despre experimente cu vaccinuri pe copii adoptivi 1

Cunoscutul podcaster american Joe Rogan, inițial pro-vaccin, a mărturisit în emisiunea lui că a rămas șocat după ce a citit cartea lui Robert F. Kennedy despre Anthony Fauci, supranumit Dr. Moarte sau Țarul Covid.

“I-am citit cartea “The Real Anthony Fauci”… Este o carte extraordinară. Nu pot să o recomand sufiecient de mult pe xât merită! Când vorbește despre experimentele cu vaccinuri pe copiii adoptivi din New York și despre câți dintre ei au murit… Este oribil… M-am înfuriat pe autorități… Furios pe Fauci. Furios pe psihopații ăștia care au fost implicați în asta. Te face să reconsideri totul…

Cunosc o mulțime de oameni, inclusiv eu însumi, care erau pro-vaccin… Acum nu mai cred că sunt cinstiți… Nu spun că vaccinurile sunt rele, dar spun că nu cred că sunt cinstiți… Nu cred că sunt sinceri în privința efectelor secundare. Despre repercusiuni. Cred că există un interes masiv de a face bani și cu cât le dai mai multe vaccinuri oamenilor, cu atât mai mulți bani fac…

Faptul că există această imunitate în fața urmăririi penale… Toate astea sunt o nebunie. Faptul că niciunul dintre cele 72 de vaccinuri obligatorii nu a fost supus unor teste de siguranță a vaccinului dublu-orb controlate cu placebo. Este de-a dreptul terifiant…”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.